Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Brief van de Week: ‘Hoe leg je uit aan je kind dat de ouders van zijn vriendinnetje hem niet goed genoeg vinden?’

Brief van de Week: ‘Hoe leg je uit aan je kind dat de ouders van zijn vriendinnetje hem niet goed genoeg vinden?’

Brief van de Week: ‘Hoe leg je uit aan je kind dat de ouders van zijn vriendinnetje hem niet goed genoeg vinden?’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten, dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen, lichten we de Brief Van De Week iedere zaterdag uit op Flaironline.nl. Dit keer lees je de brief van Vivi. 

Waarom?

“Gister kwam mijn zoontje van zeven huilend uit school. Hij was zo blij dat hij eindelijk weer eens met zijn vriendinnetje mocht spelen – en nu had haar vader er een stokje voor gestoken. Dikke tranen huilde hij. Hoe leg je uit aan je kind dat de ouders van zijn vriendinnetje hem niet goed genoeg vinden?”

Lees ook
Brief van de Week: ‘Zó fijn kan een onverwachte, bijzondere ontmoeting zijn’

“Dat ze het lastig vinden dat hij een beetje ‘anders’ is. Ja, hij heeft autistische trekjes, maar liever dan hem kom je ze niet tegen. Dát is wat zijn vriendinnetje in hem ziet. En wij ook. Maar waarom die ouders dan niet? Ik ben er zo verdrietig over dat ik hem hier niet tegen kan beschermen.”

Vivi

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: Getty Images