Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Brief van de Week: ‘Hij bleek in niets wie ik dacht dat hij was’

Brief van de Week: ‘Hij bleek in niets wie ik dacht dat hij was’

Brief van de Week: ‘Hij bleek in niets wie ik dacht dat hij was’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten, dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen, lichten we de Brief Van De Week vanaf nu iedere zaterdag uit op Flaironline.nl. Dit keer lees je de brief van Patty. 

Wie was jij?

“Sinds de dood van mijn vader een aantal jaar geleden is er een enorme beerput opengetrokken. Hij bleek in niets wie ik dacht dat hij was. Hij kwam plotseling om het leven, door een misdrijf. Het feit dat hij een dubbelleven leidde, kwam daardoor aan het licht. Mijn joviale, ietwat keurige vader bleek er een heel ander gezin op na te houden. Ook kwamen we erachter dat hij allang gestopt was met werken en al ‘met pensioen’ was, terwijl hij elke ochtend naar zijn werk vertrok. Dachten wij.”

Lees ook
Brief van de Week: ‘Door een akelig ongeluk werd mijn lieve vriendin uit ons leven gerukt’

“Het bleek dat hij al die ochtenden naar zijn vriendin en peuter ging. En dat hij daar zaakjes deed die niet fris waren. Zaakjes waar veel geld bij kwam kijken. En blijkbaar dus ook geweld. Had hij de verkeerde mensen getroffen? Was hij ergens in meegesleurd? Deed hij dit bij zijn volle verstand of was het angst? Ik ben met zo veel vragen blijven zitten. Ik mis de vader die hij was voor mij. Maar mijn beeld van hem is compleet veranderd. Dat doet zo. veel. pijn.”

Patty

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: Pexels