Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Brief Van De Week: ‘Het was anders dan we voor ogen hadden, maar het was nu zó intiem’

Brief Van De Week: ‘Het was anders dan we voor ogen hadden, maar het was nu zó intiem’

Brief Van De Week: ‘Het was anders dan we voor ogen hadden, maar het was nu zó intiem’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten, dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt er in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen, lichten we de Brief Van De Week vanaf nu iedere zaterdag uit op Flaironline.nl. Dit keer lees je de brief van Shanna.

Zo zijn we niet getrouwd

“Vorig jaar 2 mei zouden we trouwen. Na een romantisch aanzoek in een gondel in Venetië, waren we al maanden aan het plannen. Hadden de trouwlocatie geregeld, catering ingeschakeld en een dj geboekt. Ook onze huwelijksreis naar Santorini hadden we al uitgezocht en geboekt. De ceremonie zou met vijftig man onder een mooie oude eik plaatsvinden, waarna we met z’n allen op een boot naar de feestlocatie zouden varen om met zo’n honderd man de liefde te vieren. Trouwjurk gepast en besteld, smoking voor mijn verloofde en minismokings voor onze drie jongens.”

“Maar je raadt het al: corona. Eerst dachten we nog: oké, zes weken in thuisisolatie en het feest kan beginnen. Maar je snapt, dat bleek al snel anders en zo werd 2 mei 2020 een dag als bijna alle andere dat jaar. Al hebben we er wel wat van gemaakt. We lunchten lekker met z’n vijven en keken een romcom terwijl we bubbels nipten. Zo slecht hadden we het nog niet. Volgend jaar, dachten we.”

Lees ook
Brief Van De Week: ‘Elke verjaardag denk ik met een warm gevoel terug aan haar’

“De voorbereidingen werden minder enthousiast, omdat we gedurende het jaar al merkten dat we 1 mei 2021 geen garantie zouden hebben op een open maatschappij. Toch besloten we te trouwen. We hebben kritisch naar de gastenlijst gekeken en die gereduceerd tot 25 personen. En het was FANTASTISCH! We zijn zó blij dat we het hebben doorgezet. Het was anders dan we voor ogen hadden, maar het was nu zó intiem. Fijn wel dat net de avondklok was afgeschaft, waardoor we bij het eten geen haast hadden omdat sommige vrienden van ver kwamen. Mijn man – mijn man! – en ik werden overspoeld met liefde. Het gevoel zo’n fijne kliek lieve vrienden en familie zo dicht bij ons te hebben, en sinds tijden weer eens samen te zijn, was overweldigend. Een groot feest geven we nog wel een keer. Of niet. Wij zijn getrouwd.”

Shanna

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: Pexels