Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Brief Van De Week: ‘Inmiddels zie ik de man voor wie ik viel niet meer’

Brief Van De Week: ‘Inmiddels zie ik de man voor wie ik viel niet meer’

Brief Van De Week: ‘Inmiddels zie ik de man voor wie ik viel niet meer’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten, dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt er in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen, lichten we de Brief Van De Week vanaf nu iedere zaterdag uit op Flaironline.nl. Dit keer lees je de brief van Sharon.

Man met de baard

“Ergens onder die inmiddels flink grijs wordende bos, zit geloof ik mijn aantrekkelijke man. Ik weet niet wát hij zich in z’n hoofd heeft gehaald, maar sinds de laatste lockdown laat hij een baard staan. Ik houd wel van een beetje stoer. Beetje stoppels. Helemaal als de rest van z’n hoofd strak gekapt is. Maar inmiddels zie ik de man voor wie ik viel niet meer. Zijn lokken mogen nodig geknipt worden en die baard moet eraf. Van stoer is allang geen sprake meer. Hij knipt zijn baard wel met precisie bij, maar mij krijgt hij niet om.”

Lees ook
Brief Van De Week: ‘Hoe heb ik me zo kunnen laten bedonderen?’

“Een tijdje was zijn antwoord nog: ‘Ik haal ’m eraf als we weer uit eten mogen.’ Inmiddels heb ik hem duidelijk gemaakt dat er tegen die tijd waarschijnlijk geen romantisch etentje meer in zit. Zwaar overdreven natuurlijk, maar nu is het al een paar dagen: ‘Ja, vandaag.’ Ik kan niet wachten. Want wie weet wat voor boost het onze relatie geeft.”

Sharon

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: Pexels