Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Brief Van De Week: ‘Er wordt niet gemopperd dat ik ongezellig ben of dat ik er bij moet blijven’

Brief Van De Week: ‘Er wordt niet gemopperd dat ik ongezellig ben of dat ik er bij moet blijven’

Brief Van De Week: ‘Er wordt niet gemopperd dat ik ongezellig ben of dat ik er bij moet blijven’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten, dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt er in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen, lichten we de Brief Van De Week vanaf nu iedere zaterdag uit op Flaironline.nl. Dit keer lees je de brief van Esri.

Zo ben ik, zo ben jij

“Daar lig ik dan. In het warme water met een kopje thee. De heerlijke geur van de sinaasappelbadolie dringt mijn neus binnen. In mijn handen Flair. Ik ben alleen niet thuis. In ons vorige huis zat een bad waar ik in het weekend heel graag in ging, maar in ons nieuwe huis is geen bad, een groot gemis. Gelukkig heb ik familie. Als ik bij mijn schoonmoeder of schoonzusje op bezoek ga, wordt er altijd gevraagd of ik in bad wil. Mijn schoonfamilie houdt van spelletjes doen. Ik vind één spelletje prima, maar daarna heb ik het wel gezien.”

“Dan mag ik in bad! Het is ontzettend lief dat ze me niet alleen hun bad, badkamer, badolie en Flair gunnen, maar ook dat ze mij volledig accepteren zoals ik ben. Ik hoef niet altijd bij de spelletjes te zijn en geniet van in bad gaan. Er wordt niet gemopperd dat ik ongezellig ben of dat ik er bij moet blijven. Nee, ze zeggen: ‘Ga jij maar lekker in bad, want daar geniet je van.’ Dat is toch superlief? Zelfs met kerst mocht ik na het eten in bad.”

Lees ook
Brief Van De Week: ‘De onzekerheid van vroeger –  waarvan ik dacht dat die echt weg was – kwam terug’

“Er wordt op de deur geklopt. Mijn schoonzusje Jolien: ‘Esrietje, er zijn zo hapjes, kom je ook?’ Ik kan nog een halfuur in dit bad liggen, dus vraag ik: ‘Hé Jo, over hoeveel tijd?’ Jo: ‘Ze moeten er zes minuten in.’ Ik: ‘Geef me vijf minuten extra, dan kom ik eraan.’ Want ondanks dat ik hier heerlijk lig, houd ik ook van gezelligheid en lekker eten.”

Esri

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: Pexels