Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Brief Van De Week: ‘Hoe heb ik me zo kunnen laten bedonderen?’

Brief Van De Week: ‘Hoe heb ik me zo kunnen laten bedonderen?’

Brief Van De Week: ‘Hoe heb ik me zo kunnen laten bedonderen?’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten, dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt er in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen, lichten we de Brief Van De Week vanaf nu iedere zaterdag uit op Flaironline.nl. Dit keer lees je de brief van Lisan.

Gescheiden

“Ik kan het nog steeds niet geloven: ik ben gescheiden. Mijn meisjesdroom is in duigen gevallen. En het ergste vind ik dat ik het niet zag aankomen. Hoe heb ik me zo kunnen laten bedonderen? Als ik zulk soort verhalen in Flair las, dacht ik steevast: mij overkomt dat niet. Mijn man is trouw, wij delen alles samen. Maar die zeepbel is geknapt. Waar wij – dacht ik – goede, diepgaande gesprekken voerden, had hij andersoortige diepgaande praktijken met de buurvrouw. De buurvrouw! Wat een soap.”

Lees ook
Brief Van De Week: ‘Lieve Flair-lezeressen, leef je leven en wees dankbaar voor wat je hebt’

“Maar goed. De kogel is door de kerk, de scheidingspapieren zijn getekend en nu heb ik een heerlijk huis voor mezelf gekocht. Ik ben zo dankbaar dat ik financieel altijd op eigen benen ben blijven staan. Want no way dat ik in dat huis wilde blijven. Naast de buurvrouw. Met een slaapkamer waar ik op een dag een bepaald parfum rook… Mijn maag keert zich nog om als ik aan dat moment denk. Maar vrouwen: sta in je kracht. Blijf financieel onafhankelijk. Ja, ik heb zeker pijn in m’n hart en ik ben kwaad, maar je krijgt me er echt niet snel onder, Buuf.”

Lisan

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: Pexels