Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Is jouw partner een borsten-, benen- of billenman? Zo verleid je ‘m het beste

Is jouw partner een borsten-, benen- of billenman? Zo verleid je ‘m het beste

Is jouw partner een borsten-, benen- of billenman? Zo verleid je ‘m het beste

Altijd al willen weten hoe mannen naar borsten, benen en billen kijken? Lees het hier en weet hoe jij het beste zijn favoriete B kan benadrukken!

De billenman

Is jouw man een billenman? Dan vindt hij ronde, perzikvormige billen waarschijnlijk het aantrekkelijkst. Het dragen van designspijkerbroeken is de laatste tijd zo populair omdat hierin de aandacht op de billen wordt gevestigd, die hierin een stevige, ronde vorm krijgen. Door het dragen van hoge hakken trekt de draagster een holle rug, steekt haar billen naar achteren en wiegt ze tijdens het lopen, waarmee ze de aandacht van mannen trekt.

De borstenman

Borsten zijn al heel lang het middelpunt van de aandacht, waardoor vrouwen zich erg bewust zijn van deze vrouwelijke vormen. Experimenten met foto’s van bilspleten en gleufjes tussen borsten hebben overtuigend bewijs geleverd dat de meeste mannen niet in staat zijn de ene gleuf van de andere te onderscheiden! Jurken met een flink decolleté en push-up BH’s maken de gleuf tussen de borsten nog opvallender, maar gelukkig komt uit bijna alle onderzoeken naar voren dat mannen borsten in vrijwel alle vormen en maten aantrekkelijk vinden.

Een vrouw die zich tot een man aangetrokken voelt, zal zich waarschijnlijk naar hem toe buigen en haar armen dichter tegen haar lichaam houden, zodat haar borsten tegen elkaar gedrukt worden en er een gleufje te zien is!

Lees ook
Gevoelige of pijnlijke borsten? Dìt kun je er het best tegen doen

De benenman

Het is biologisch verklaarbaar waarom mannen zo van lange vrouwenbenen houden. Als een meisje in de puberteit komt, groeien haar benen ineens heel hard onder invloed van hormonen. Haar extra lange benen vormen een krachtig non-verbaal signaal dat mannen te kennen geeft dat ze seksueel rijp is en in staat om kinderen te baren. Mannen zien graag vrouwen op hoge hakken omdat die de illusie wekken dat ze langere ‘rijpe’ benen heeft. Mannen zien ook liever goed gevormde, dikke benen, dan dunne, spichtige benen omdat extra vet in de benen het verschil tussen de seksen benadrukt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Allan & Barbara Pease | Beeld: