Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bizar: Britse vrouw getrouwd via Zoom met Amerikaanse man die ze nog nooit heeft ontmoet

Bizar: Britse vrouw getrouwd via Zoom met Amerikaanse man die ze nog nooit heeft ontmoet

Bizar: Britse vrouw getrouwd via Zoom met Amerikaanse man die ze nog nooit heeft ontmoet

Zoom was zeker in coronatijd een fijne oplossing om in contact te blijven met collega’s, vergaderingen bij te wonen of bij te kletsen met vriendinnen. Iedereen communiceerde via Zoom. Maar geloof het of niet: er zijn zelfs mensen getrouwd via Zoom. Zonder dat ze elkaar ooit hebben ontmoet in het echt.

Daten via Zoom

Het is een behoorlijk bizar verhaal. Laten we bij het begin beginnen. De Amerikaanse Kenda was tijdens de lockdown actief in een Facebookgroep waar je internationale penvriendinnen kon vinden. De Britse Ayse (26) zat ook in deze groep. Kenda en Ayse hadden veel contact en na een tijdje stelde Kenda haar zoon Darrin (24) aan Ayse voor. En dat bleek een ware match te zijn! Al sinds juli 2020 zijn Ayse en Darrin met elkaar in contact en Zoom’en ze elke dag met elkaar. Ze werden een stelletje, ook al hadden ze elkaar alleen maar via Zoom gezien.

Elkaar in het echt ontmoeten was door de coronamaatregelen namelijk niet mogelijk. Ayse kon vanuit Engeland niet naar de Verenigde Staten reizen om haar vriendje in levende lijve te zien. Het verliefde stel had elkaar nog nooit in het echt ontmoet, nog nooit gezoend en dus ook nog nooit het bed met elkaar gedeeld. Toch vroeg Darrin zijn vriendin Ayse ten huwelijk in maart 2021. Misschien iets minder romantisch door middel van videobellen, maar Ayse zei volmondig ‘ja’.

Lees ook
Ben ik in beeld? Vijf vrouwen over hun digitale blunders in dit zoomtijdperk

Getrouwd via Zoom

Helaas kon er tegen de tijd van de bruiloft nog steeds geen ontmoeting in het echt plaatsvinden. Het koppel besloot om een Zoom-ceremonie te houden. 19 augustus was de prachtige dag. Zowel vrienden als familie waren online aanwezig tijdens de trouwdag. De tortelduifjes spreken en videobellen de hele dag door. Ook zijn ze bezig met een visum te regelen voor Ayse. Hopelijk kunnen ze de visumaanvraag rond krijgen, want dan pas kan het pasgetrouwde stel elkaar eindelijk in het echt ontmoeten en genieten van elkaars aanwezigheid.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Getty Images