Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bewezen: veganisten zijn minder geliefd in de datingwereld

Bewezen: veganisten zijn minder geliefd in de datingwereld

Bewezen: veganisten zijn minder geliefd in de datingwereld

De Vegan Challenge is nog altijd in volle gang. Maar net toen redactrice Anne-Flore met voorzichtige zekerheid kon zeggen dat ze de vegan lifestyle best kon waarderen, hoorde ze van een verontrustend onderzoekje…

Niet daten met een veganist
Het betreffende onderzoek is geen goed nieuws voor de veganisten onder ons die op zoek zijn naar hun grote liefde. Uit onderzoek van datingapp True View blijkt namelijk dat meer dan een derde van de bevolking niet met een veganist wil daten.

Liefde gaat door de maag
De datingapp liet duizend Britse mannen en vrouwen een uitgebreide enquête invullen over een aantal belangrijke aspecten van het leven, namelijk daten, liefde en eten. En juist dat laatste puntje bleek voor veel respondenten een belangrijk onderwerp te zijn.

Afknapper
Het onderzoek wijst uit dat 34 procent van de ondervraagden niet met een vegan wil daten. Maar dat is nog niet alles. Uit hetzelfde onderzoek kwam naar voren dat 77 procent geen vlees wil laten staan voor de liefde. Toch is er ook nog een positief puntje voor dierenliefhebbers: 28 procent van de ondervraagden gaf aan het eten van junkfood een afknapper te vinden.

We zijn er overigens nog steeds van overtuigd dat je ook als vegan gelukkig in de liefde kunt zijn. Want jij zult zelf toch ook niet gelijk in katzwijm vallen wanneer je een knappe man een flinke portie spareribs naar binnen ziet werken…?

Bron: NMSBL

Lees ook: