Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bewezen: singles met een hond zijn aantrekkelijker

Bewezen: singles met een hond zijn aantrekkelijker

Bewezen: singles met een hond zijn aantrekkelijker

Het is een cliché, maar mannen met baby’s? Come to mommy! Al kijkt niet iedereen ernaar uit om opeens een kleine dreumes overal mee naartoe te moeten sjouwen. Eens loeren naar een knappe daddy doen we allemaal, maar daar blijft het doorgaans ook bij.

Gelukkig zijn er ook andere ‘bezittingen’ die de singles van deze wereld onwaarschijnlijk sexy maken. Wist je bijvoorbeeld dat een hond je sex appeal vergroot? Alvorens je jezelf en kleine Blacky een klopje op de schouder geeft, moeten we bekennen dat uit onderzoek bleek dat deze stelling enkel opgaat voor single mannen.

 

Het wetenschappelijke tijdschrift Anthrozoös publiceert steevast interessante wetenschappelijke artikels die de band tussen dier en mens onder de loep nemen. Deze maand gaf men een studie vrij die uit de analyse van online datingprofielen concludeerde dat single mannen mét een hond doorgaans aantrekkelijker bevonden werden dan single mannen zónder hond.

Hoe kan dat?

Vrouwen hechten veel waarde aan hoe een single man omgaat met zijn huisdier. Dit komt doordat ze uit zijn betuttelende houding naar zijn hond toe, meteen concluderen dat hij een goede potentiële papa voor hun kinderen zou zijn. Een beetje creepy, maar mannen met een hondje zijn ook gewoon sexy as hell.

Tekst: Robine van Tilburg

Lees ook:

ZIEN: 10 hilarische Halloweenkostuums voor honden

Zien: lekkere kerels met hond

Test: welke hond past perfect bij jou?