Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bewezen: ben jij wat aangekomen sinds je een relatie hebt? Dat is een goed teken!

Bewezen: ben jij wat aangekomen sinds je een relatie hebt? Dat is een goed teken!

Bewezen: ben jij wat aangekomen sinds je een relatie hebt? Dat is een goed teken!

Ben jij sinds je een relatie hebt een paar kilootjes aangekomen? Geen zorgen, want nieuw onderzoek van onderzoeksbureau NCBI toont aan dat samen wat dikker worden betekent dat het waarschijnlijk wel goed zit met jullie relatie!

Voor het onderzoek werden 169 pasgetrouwde stelletjes gevraagd om 4 jaar lang dingen bij te houden als: hoe gelukkig ze waren; hoeveel ze wogen en of ze aan een scheiding dachten. En het goede nieuws is dat de stelletjes die samen wat aankwamen over het algemeen een stuk gelukkiger waren met hun relatie dan de overige stelletjes.

The pressure is off

Hoe dit te verklaren is? Het heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat mensen die gelukkig zijn met hun relatie zich ietsje minder druk maken over hun gewicht en uiterlijk. Want ja, ze hebben de vangst van hun leven al gedaan en maken zich dus niet meer zo druk over wat andere mannen/vrouwen van hen denken.

Maar dit betekent niet dat je je nu helemaal vol moet gaan proppen! Want hoewel het natuurlijk supergoed is dat deze verliefde mensen belangrijkere dingen te doen hebben dan met met hun calorie-inname bezig te zijn, is het natuurlijk wel belangrijk om jullie algemene gezondheid in de gaten te houden. Enne… ander onderzoek toont aan dat samen sporten ook erg goed kan zijn voor een relatie. Misschien Netflix af en toe afwisselen met een bezoekje aan de sportschool?

Bron: metronieuws.nl

Lees ook:

Bewezen: Weg met het stereotype! Vrouwen hebben veel vaker zin in seks dan hun partner denkt

Is jouw vriend linkshandig? Dan heb je geluk!

7 not so sexy signalen dat hij de ware is