Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > BEWEZEN: de meest trouwe partners hebben vaak dit sterrenbeeld

BEWEZEN: de meest trouwe partners hebben vaak dit sterrenbeeld

BEWEZEN: de meest trouwe partners hebben vaak dit sterrenbeeld

Een goede lover moet zo zijn vereisten hebben: lieve ogen, een gevoel voor humor en – als’t even kan – een gespierde borstkas. Maar ook zijn sterrenbeeld kan een pluspunt zijn.

Je kan alles natuurlijk met een dikke korrel zout nemen, maar blijkbaar bepaalt je sterrenbeeld mee of je partner trouw kan blijven of niet. Uit onderzoek van de Australische datingsite Victoria Milan blijkt dat Boogschutters de meest trouwe partners zouden zijn. Wanneer jij dus een knappe man – of vrouw – aan de haak hebt geslagen die toevallig tussen 22 november en 21 december is geboren, zit jij voorlopig he-le-maal goed.

giphy

De site vroeg zijn gebruikers anoniem naar hun (on)trouwe gedrag en registreerde daarbij de geboortedatum. Met slechts (nu ja, ‘slechts’) 6,5% bleken de Boogschutters het minst geneigd zijn om tot overspel over te gaan. Ze werden op de voet gevolgd door Schorpioenen en Leeuwen, die ook niet snel geneigd waren om hun partner te bedriegen.

En het minst trouwe sterrenbeeld? Dat was de wispelturige Waterman. Uit onderzoek bleek dat zij vaak te hevig en te seksueel aangelegd waren om het bij één partner te houden. Dat het in sterren geschreven zou zijn, vinden wij overigens maar een flauw excuusje. Wilskracht, jongens!

 

 

Lees ook: