Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > BEWEZEN! Januari is dé maand om een nieuwe liefde te vinden

BEWEZEN! Januari is dé maand om een nieuwe liefde te vinden

BEWEZEN! Januari is dé maand om een nieuwe liefde te vinden

De start van een nieuw jaar gaat steevast gepaard met enkele goede voornemens. Meer sporten, gezonder eten, gelukkiger zijn én meestal ook tijd vrijmaken voor een nieuwe liefde in je leven. Toeval of niet, is ook januari dé maand om een nieuwe hottie tegen het lijf te lopen en hem te strikken als je nieuwe vriend. Waarom? Wij zetten 4 redenen voor jou op een rijtje.

1. Kou

Zoals we eerder al zeiden, zetten de koude temperaturen vrijgezellen aan om op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Lange en donkere winterdagen zijn namelijk een stuk leuker als je ze gezellig met je vriend onder een dekentje op de bank kan doorbrengen.

2. Familiefeesten

In januari heb je al meerdere familiefeesten achter de rug, waarop je talloze opmerkingen over je vrijgezellenbestaan hebt moeten incasseren. En hoewel je dit meestal gewoon wegwuift doorheen het jaar, ga je in januari toch een extra tandje bijsteken. De zoektocht naar de ware is geopend.

3. Kerstvakantie

Hoewel sommigen gewoon doorwerken tussen de feestdagen, zijn er anderen die wel lekker genieten van twee weken vakantie. Dit zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om na te denken over je leven – meestal met een glas wijn of twee – en dat je al gemakkelijker tot actie zal overgaan. Hierdoor ga je ook op zoek naar eventuele hulpbronnen – lees: Tinder of een datingbureau – en ga je merken dat er plots meer geïnteresseerde en zoekende kandidaten op de markt zullen zijn.

4. Valentijn

En tenslotte de vierde reden: Valentijn komt dichterbij. En hoewel velen elk jaar zeggen dat ze niet geloven in die commerciële handel, is het toch wel fijn om eens iets anders te kunnen doen dan al snikkend en vretend Bridget Jones te kijken op Valentijnsdag.

Lees ook: