Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De beste standjes voor jouw ( en zijn!) grootte

De beste standjes voor jouw ( en zijn!) grootte

De beste standjes voor jouw ( en zijn!) grootte

Je ontmoet iemand nieuw, YES. Hij is mega aantrekkelijk. Dubbel YES. En je wilt hier en nu seks met hem, driedubbel YES. Maar dan komt de bummer… plots lijkt het allemaal niet zo gemakkelijk te gaan. Zijn penis te groot of jouw vagina te smal? Jullie zijn geen uitzondering. 

Hoe erg het de pret de eerste keer ook zal drukken, mits jullie de juiste standjes testen gaat dit geen enkel probleem meer zijn. Even kijken wat voor jullie het beste werkt, elkaars lichaam ontdekken is toch het fijnste op aarde, niet?

Zijn penis is heel groot? 

Veel mannen en vrouwen zullen er over opscheppen maar wat je minder vaak hoort is dat het een serieus probleem is voor veel stellen. De oplossing is vaak niet zo simpel maar start in ieder geval met genoeg glijmiddel.  Dit zal al snel het verschil maken tussen ‘owww’ en ‘oooh’.

Kies ook altijd voor een standje waarbij de vrouw de controle heeft. Sorry guys, maar om pijn te voorkomen is het beter dat zij bepaalt hoe diep hij kan gaan. She on top, en dat betekent niet dat je niet kan experimenteren. Wist je dat je zelfs kon squaten terwijl jij on top bij hem zit?

Zijn penis is vrij klein? 

Voorspel is jullie key word. Wanneer het moeilijk kan zijn om klaar te komen van penetratie houdt jullie dat natuurlijk niet tegen om voor de penetratie uitgebreid te experimenteren. Orale seks wordt jullie beste vriend.

Kies daarna voor standjes waarbij hij jouw benen omhoog doet in een V-vorm of gebogen langs je oren. Zo kan hij dieper bij jou naar binnen.

Jouw vagina is te smal? 

Opnieuw is voorspel heel belangrijk om een vrouw met een smalle vagina geen pijn te doen. Gebruik ook genoeg glijmiddel en misschien zelfs een vibrator bij voorspel. Als jij eenmaal een orgasme hebt gehad, ontspannen je spieren en zal hij makkelijker bij je naar binnen kunnen.

Is het toch onmogelijk? Doe dan wat glijmiddel op je buik en in je hand. Houd nu je hand op je buik en laat hem je palm penetreren. Een fijn gevoel voor hem zonder dat jij pijn hebt.

Jouw vagina is vrij wijd? 

Eens je kinderen hebt gekregen is dit een vaak voorkomend probleem. Een oplossing? Proberen al lepelend seks te hebben. Lepelen is niet alleen fijn om te slapen maar ook om seks te hebben. Hij ligt achter je en penetreert je. Jij sluit je benen terug nadat hij bij je is binnen gekomen, zo wordt jouw opening smaller. Niet heel gemakkelijk voor hem, maar we laten hem graag zweten toch. 😉 Ook voelt het voor hem fijn om je handen te betrekken rond zijn penis.

So ladies, please laat het de pret niet drukken en experimenteer er op los. Doet het pijn? Stoppen. Voelt het fijn? Vooral ermee doorgaan. Happy exercising!

Lees ook: