Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit zijn de 4 beste plekken voor seks buiten de slaapkamer

Dit zijn de 4 beste plekken voor seks buiten de slaapkamer

Dit zijn de 4 beste plekken voor seks buiten de slaapkamer

Is de slaapkamer aan het vervelen en zoek je naar wat spanning? Dit zijn de vier beste plekken om buitenseks te hebben.

Bij de meeste mensen is buitenseks best wel spannend. Je kan sneller betrapt worden. Door de adrenaline, voelt de seks extra goed. Hier zijn de plekken waar je dat het beste kan doen.

Zand tussen de billen

Het strand is een mooie en leuke plek, om de liefde te bedrijven. De geluiden van de golven en de zonsondergang, is natuurlijk hartstikke romantisch. Ga ergens tussen de duiden zitten, want daar val je minder op. Neem een handdoekje mee, zodat er geen zand tussen de plooien gaat zitten.

Door de bomen

Ben jij sowieso al een natuurfreak? Dan is buitenseks in het bos echt iets voor jou. Eerst een mooie boswandeling maken en spannend eindigen. Ga wel achter een brede boom je ding doen. Anders val je best wel op en durf je straks het bos niet meer in.

Lees ook
Dit is de reden waarom knuffelen na de seks wél een goed idee is

Varen

Deze plek kan alleen als je een boot hebt of kan regelen. Dit is een fantastische plek om gewoon de tijd voor elkaar te nemen. De rustgevende geluiden van het water, voelt ook vertrouwd. Het is even een verandering, inplaats van de slaapkamer. Met zonsondergang is er ook nog eens een mooi uitzicht om van te genieten.

Groene vingers

Deze plek is niet ver, maar ook weer iets anders. Gebruik je eigen tuin. Zo heb je toch een beetje privacy, maar het is nog steeds buitenseks. Dit is dan ook een goede plek als beginner. Er is alleen één ding. Je hebt nog steeds buren, dus maak niet te veel geluid. Anders mag je misschien niet meer komen op het burenfeest.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | beeld: GettyImages