Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Beroemde penis: Enrique Iglesias

Beroemde penis: Enrique Iglesias

Tijdens een concert in Melbourne onthulde Enrique dat hij de kleinste penis ter wereld heeft. Een fan probeerde de zanger te troosten door hem een compliment te geven over zijn knappe verschijning. Maar Enrique reageerde: “Wat heeft een mooi Spaans uiterlijk te maken met het formaat van je penis? Misschien heb ik wel de Spaanse looks, maar ik heb de kleinste penis ter wereld. Serieus.”

Vergroting
Volgens de zanger zou zijn penis ‘veel, veel, veel te klein’ zijn en hij heeft dan ook weleens overwogen om zijn penis te laten vergroten, vertelde hij aan OK! Magazine. “Ik zou het doen als het kon. Ik kan nooit extra small-condooms vinden.”

Condooms
De kleine penis van Enrique bracht de Amerikaanse condoomfabrikant Lifestyles Condoms op een idee om extra small-condooms te maken en zij boden de zanger 1 miljoen dollar om deze te promoten. De Spaanse God heeft er even over na moeten denken, maar zijn hoofd staat inmiddels op de verpakking.

Wij denken in ieder geval niet dat Enrique onzeker is over zijn kleintje. Toen Spanje het WK won in 2010, ging hij gezellig naakt waterskiën om dit te vieren. Bovendien fotografeert hij regelmatig zijn penis tijdens een concert. En waarschijnlijk is klein erg fijn, anders zou Anna Kournikova het vast niet zo lang bij hem uithouden…