Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Beroemde billen: Pippa Middleton

Beroemde billen: Pippa Middleton

Philippa Charlotte ‘Pippa’ Middleton (1983) is het jongere zusje van prinses Catherine (Kate) Middleton. Pippa werd bekend door de bruiloft van prins William en haar zus Kate, die in april 2011 trouwden. Pippa was getuige en volwassen begeleider van de bruidsmeisjes en bruidsjonkers. Maar Pippa’s jurk en haar derrière die daarin goed tot haar recht kwam, maakten haar in een mum van tijd wereldberoemd.

Trending topic
Over de bruiloft van Will & Kate werd veel getwitterd, maar zij waren niet het trending topic. Het overgrote deel ging over Pippa! Pippa’s jurk accentueerde haar kont goed en hiermee zou zij de sensualiteit van de bruid overschaduwd hebben.

Niet snel daarna volgde er een Facebook-pagina over de billen van Pippa, die inmiddels al meer dan 237.753 followers heeft. En dat was nog niet alles, er is ook een website opgericht over het achterwerk van Pippa.

Miljoenenaanbod
Blijkbaar hebben de billen van Pippa een zeer goede indruk achtergelaten, want er is zelfs een pornobedrijf geweest die haar maar liefst vijf miljoen dollar aanbood voor één scène in een van hun nieuwste films. En dan zou ze ook nog eens haar eigen ‘partner’ mogen kiezen. Pippa heeft deze ‘filmrol’ aan zich voorbij laten gaan.

Pippa-pakketten
In Engeland worden plastisch chirurgen overspoeld met vrouwen die hun billen willen laten liften, ze willen namelijk dezelfde billen als Pippa. Sommige klinieken bieden zelfs al complete Pippa-pakketten aan tegen een ‘scherp prijsje’. Heb jij niet zoveel geld of wil je Pippa’s billen op een natuurlijke wijze? Het zusje van Kate verklapt hoe zij aan haar strakke bips komt: pilates!

Is Pippa’s butt still better than mine?
Maar niet elke vrouw is te spreken over de billen van Pippa. Een Britse vrouw werd zo gek van haar man die over de kont van Pippa bleef praten, dat ze zijn auto heeft bespoten met de volgende tekst: “Is Pippa’s butt still better than mine?”. Laten we hopen dat deze man nu alleen nog maar over de billen van zijn vrouw praat.

Billenprijs
Ondanks alle ophef bleek Pippa niet het mooiste achterwerk van Groot-Brittannië te hebben. De jaarlijkse Rear of the Year-wedstrijd heeft ze net niet gewonnen. Maar ook niet zo heel gek, want tussen de bruiloft van Will & Kate en de uitslag van de wedstrijd zaten maar zes weken, dus andere sterren hadden al een voorsprong. Volgend jaar beter!