Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Beroemde billen: Anouk Teeuwe

Beroemde billen: Anouk Teeuwe

Beroemde billen: Anouk Teeuwe

Zangeres Anouk Teeuwe (1975) neemt geen blad voor haar mond. Vooral op Twitter is ze behoorlijk openhartig. And she ain’t afraid to show it!

Ongeveer een jaar geleden Twitterde de blondine dat ze nieuwe lingerie gekocht had. Een fan vroeg of ze daarvan een foto wilde plaatsen. Anouk weigerde eerst, want ze wilde toch een goed voorbeeld zijn voor haar kinderen. Maar even later besloot ze maling te hebben aan de hele wereld en dus postte ze een foto van haar achterwerk. “Voor mijn fans heb ik alles over”, twitterde ze er achteraan.

Al snel waren de billen van Anouk het gesprek van de dag. Zo was Angela Groothuizen lovend over de kadetten van de zangeres. En radio-dj Giel Beelen, van 3FM, kwam door de kont van Anouk op het idee om op zoek te gaan naar de mooiste billen van Nederland.

Nog een foto!
Toch twijfelden veel mensen of het wel echt de billen van Anouk waren. Om dat te bewijzen, besloot de blondine een paar weken later weer een foto van haar kont te tweeten: “Ik hou van jullie met heel mijn kont. Ik ga voor de hoofdprijs! F**k music awards. 3FM Buttcontest. 🙂 #enjadatisdemijne.”

Anouk won de wedstrijd van 3FM niet, omdat die net gesloten was. Rouwig is de zangeres er niet om, want ze is nog steeds hartstikke trots op haar derrière.