Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Beroemd: Raspoetins penis

Beroemd: Raspoetins penis

Vandaag bespreken we een flinke jongen (en ja, dan doelen we al op de penis): het geslachtsdeel van Grigori Jefimovitsj Novitsj, beter bekend als Raspoetin (1869 – 1916). Vandaag de dag is zijn geslachtsdeel nog steeds een bekende attractie, je kunt zijn 30 cm grote penis namelijk bewonderen in het Erotica Museum van Sint-Petersburg.

Volgens het verhaal is Raspoetin op 30 december 1916 vermoord door de Russische prins Felix Yussupov. Over de manier waarop dat is gebeurd doen verschillende verhalen de ronde. Wat volgens velen wel zeker is, is dat Raspoetin enorm groot geschapen was en zijn complete zaakje na zijn dood is afgesneden en tot vandaag de dag bewaard is gebleven.

Of de penis die op sterk water in het museum staat echt van Raspoetin was zullen we nooit weten, maar een ding is zeker: het edele deel in het museum is een joekel!

Bezoek de penis
Nieuwsgierig geworden na het lezen van dit verhaal? Dan kun je als je in Rusland bent natuurlijk een bezoekje brengen aan het museum. Je vindt het museum op Furshtatskaya embankment, 47/11a (metro Chernyshevskaya). Dagelijks geopend van 8.00 to 21.30 uur.