Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Ze lijkt een timide meisje maar als ze loskomt, is ze echt een wild beest’

Bedgeheimen: ‘Ze lijkt een timide meisje maar als ze loskomt, is ze echt een wild beest’

Bedgeheimen: ‘Ze lijkt een timide meisje maar als ze loskomt, is ze echt een wild beest’

Zij is twintig en student office management. Hij is negentien en arbeider. Ze zijn drie jaar samen en verklappen hun meest intieme bedgeheimen.

Charline

Aantal vorige bedpartners: “Nul.”

De eerste keer: “Ik werd vroeger gepest en dat had een grote impact op mijn zelfvertrouwen. Ik geloofde niet dat iemand me aantrekkelijk vond. Stap voor stap heeft Milan me laten ontdooien en me doen inzien dat ik sexy kan zijn. Hij heeft een tijdje moeten wachten, maar het voelde uiteindelijk heel goed.”

Wij vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Ik vind dat hij heel mooie ogen heeft. Ze zijn grijsblauw en spreken boekdelen.”

Mijn favoriete standje: “Nu ik mezelf gevonden heb op seksueel gebied, durf ik me helemaal te laten gaan en zit ik ook graag bovenop.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Ik merk dat Milan doggystyle heel opwindend vindt, dus dat doe ik graag voor hem.”

Grootste bedblunder: “In het begin was ik heel onzeker over orale seks. Ik wist niet goed hoe ik het moest doen en vond het ook raar om te ontvangen. Ik verzon vaak smoesjes om het te vermijden, maar dat had hij altijd door.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Eigenlijk alles, maar het belangrijkste vind ik dat hij mij heeft leren genieten. Dankzij Milan heb ik meer geleerd over mijn éigen lichaam en voorkeuren, dan die van hem.”

The hotspot: “Ik doe het graag in de douche, dan lijkt hij nog meer van mij te genieten.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mij de touwtjes in handen geeft en zegt dat ik moet beslissen wat er gaat gebeuren. Dat duwtje heb ik nodig om me echt te laten gaan.”

Ik droom weleens van: “Seks op een strand.”

Nee, bedankt: “Ik sta veel sterker in mijn schoenen dan vroeger, maar ik zou me niet goed voelen als ik moest concurreren met een andere vrouw. Een trio zou ik heel onaangenaam vinden.”

Minpuntje: “Hij is superlief voor mij, maar als hij iets niet leuk vindt, steekt hij het niet onder stoelen of banken. Ook tegen mijn ouders of vriendinnen kan hij soms wat hard zijn. Ze zien daardoor niet altijd wat voor schat hij eigenlijk is.”

Ik geef mijn seksleven een negen.

Milan

Aantal vorige bedpartners: “Drie.”

De eerste keer samen: “Ik vond het bijzonder om haar eerste bedpartner te zijn. Toen ik haar leerde kennen, was ze heel verlegen en gesloten. Ik wilde niets overhaasten en vond het leuk om elke stap samen met haar te zetten.”

Wij vrijen: “Drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft een heel sexy, strakke en afgetrainde buik. Heel aantrekkelijk wanneer ze bijvoorbeeld een crop top of lingerie draagt.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind doggystyle opwindend. Het is wat wilder en je hebt als man de touwtjes in handen. Dat voelt soms wel goed.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We wisselen af tussen de standjes die we beiden leuk vinden. Dat hangt vaak af van de stemming.”

Grootste bedblunder: “In het begin was ze een beetje onhandig, letterlijk. Ze heeft tijdens het aftrekken de huid van mijn penis eens te hard naar achteren getrokken. Dat was behoorlijk pijnlijk.”

Dit heb ik van haar geleerd:Don’t judge a book by it’s cover. Op het eerste zicht is ze een verlegen en timide meisje, maar als ze loskomt, is ze echt een wild beest. Dat vind ik heel interessant aan haar.”

The hotspot: “Ik doe het graag in de douche. Als haar lijf nat is, is ze nog sexyer.”

Ik word helemaal wild als zij: “Boven op me zit en zich helemaal laat gaan: armen in de lucht, hoofd achteruit en luid kreunend.”

Ik droom weleens van: “Haar in de boeien slaan en haar urenlang opgeilen.”

Nee, bedankt: “Ik heb geen behoefte aan een trio of zoiets. Zij en ik, dat is genoeg.”

Minpuntje: “Omdat ze lang onzeker was, laat ze zich nog snel beïnvloeden door anderen. Ik probeer haar er altijd van te overtuigen gewoon haar eigen ding te doen, maar dat lukt niet altijd. Ik vind dat ze zich minder moet aantrekken van wat anderen over haar denken.”

Ik geef mijn seksleven een negen.

Dit artikel komt uit Flair 7-2020. Deze editie ligt van 12 t/m 18 februari in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock