Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘We wisselen vaak af en experimenteren met standjes, plaatsen en meubels’

Bedgeheimen: ‘We wisselen vaak af en experimenteren met standjes, plaatsen en meubels’

Bedgeheimen: ‘We wisselen vaak af en experimenteren met standjes, plaatsen en meubels’

Zij is 22 en werkt als kinderbegeleidster. Hij is 26 en software-developer. Ze zijn zes maanden samen.

Hana

Aantal vorige bedpartners? “Twee.”

De eerste keer samen: “Ging er vrij stuntelig aan toe. Voor hem was het de eerste keer en ook ik had niet veel ervaring. Ik vond het spannend, maar we hielpen elkaar en genoten ervan.”

Wij vrijen: “Vier à vijf keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn glimlach. Hij is zo ontzettend schattig als hij lacht.”

Mijn favoriete standje: “Doggy style terwijl hij rechtop staat. Zo kan hij me dieper penetreren en meer kracht zetten.”

Zo vrijen we het vaakst: “We houden het nooit bij één positie. We doen een paar verschillende, maar missionaris en doggy style komen het vaakst voor.”

Grootste bedblunder: “Jos kon de eerste paar keer niet klaarkomen. Het condoom speelde daarbij een rol. Na een paar keer hebben we besloten dat het beter voelde om het zonder te doen.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat mannen niet altijd de touwtjes in handen willen hebben. Hij is ook de eerste die me echt geruststelde tijdens de seks en heeft daardoor ook de primeur te pakken: mij laten klaarkomen.”

Ik word helemaal wild als hij: “In mijn oor hijgt, me een pets op mijn billen geeft tijdens de seks of veel kracht zet bij het penetreren.”

Ik droom weleens van: “Lichte bondage en het gebruiken van een blinddoek.”

Nee, bedankt: “Plas-, poep- of wurgseks.”

Minpuntje: “Soms stimuleert hij mijn clitoris niet lang genoeg om me te bevredigen. Nadat hij is klaargekomen, geef ik signalen dat ik ook een orgasme wil, maar dat heeft hij soms niet door.”

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Ik heb graag buitenseks, dat zorgt voor een extra stukje spanning’

Jos

Aantal vorige bedpartners: “Geen.”

De eerste keer samen: “We hadden seks in het ouderlijk huis van Hana. Ik vond het heel ongemakkelijk omdat ik nog geen ervaring had. Ik schaamde me een beetje.”

Wij vrijen: “Drie à zes keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar benen en billen vind ik het sexyst.”

Mijn favoriete standje: “Ik ben fan van doggy style en de variaties daarop. Haar achterkant is bewonderenswaardig.”

Zo vrijen we het vaakst: “We wisselen vaak af tussen doggy style en missionaris, maar proberen ook te experimenteren met andere houdingen, plaatsen en meubels.”

Grootste bedblunder: “Ik had het in het begin vooral moeilijk met mijn onervarenheid in het opbouwen van intimiteit, zoals tijdens het voorspel. Ik was ook bang om te snel klaar te komen en vond het vervelend dat we soms glijmiddel nodig hadden.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ze liet me zien hoe ik haar kan laten klaarkomen en oraal bevredigen. Ook bepaalde standjes waar zij al ervaring mee had, heb ik dankzij haar geprobeerd.”

Ik word helemaal wild als zij: “Wat wilder is tijdens de seks, zelf initiatief neemt en aangeeft welke standjes ze wil proberen.”

Ik droom weleens van: “Absolute privacy om ons helemaal te laten gaan.”

Nee, bedankt: “Alles met rollenspelen, verkleden en dingen die te maken hebben met sm.”

Minpuntje: “Meestal laat ze mij het initiatief nemen en dat maakt me soms onzeker. Ik twijfel weleens of ik wel voldoe als bedpartner en of ik het wel goed genoeg doe tijdens de seks.”

Dit artikel komt uit Flair 30-2020. Deze editie ligt van 15 juli t/m 21 juli in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Beeld: iStock