Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Onze vluggertjes zouden wel wat langer mogen duren’

Bedgeheimen: ‘Onze vluggertjes zouden wel wat langer mogen duren’

Bedgeheimen: ‘Onze vluggertjes zouden wel wat langer mogen duren’

Zij is 35 en hotelreceptionist. Hij is 36 en barkeeper. Ze zijn vier jaar samen. Deze week delen ze in Flair hun bedgeheimen.

Brigitte

Aantal vorige bedpartners: “Twaalf.”

De eerste keer samen: “In de bar waar Jeff destijds werkte, tussen de bierfusten. Heel ordinair. Ik kende hem al een tijdje en we flirtten altijd al, maar meestal had of hij of ik een relatie. Deze keer waren we beiden single en na flink wat shooters gingen alle remmen los. De tweede keer seks was een stuk comfortabeler.”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn handen. Ik val op slanke vingers en goed verzorgde nagels.”

Mijn favoriete standje: “Ik bovenop.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Meestal krijg ik wel mijn zin, haha. Ach, als ik Jeffrey een beetje verwen met mijn mond, is hij als was en vindt hij alles best.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Om snel klaar te komen. Met zijn vingers weet hij precies op welke plekjes hij moet drukken om mij in extase te brengen.”

Ik word helemaal wild als hij: “Het initiatief neemt of mij oraal bevredigt. Daar houdt hij niet zo van.”

Ik droom weleens van: “Seks in de buitenlucht. Op een wit strand of in de branding van de zee.”

De spannendste plek was: “Onze eerste keer: in de bar waar hij werkte. Maar echt lekker lag ik niet op die harde houten klaptafel.”

Nee, bedankt: “Sm. Geen vijftig tinten grijs voor mij alstublieft.”

Minpuntje: “Het horecaleven speelt zich vooral af in de nacht. Voordat we thuis zijn, is het meestal alweer licht. We drinken nog een drankje en dan gaan we naar bed. Onze vrijpartijen zijn meestal vluggertjes, omdat we ook graag willen slapen.”

Ik geef mijn seksleven een 7.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Stiekem wil ik bekeken worden, terwijl wij het doen’

Jeffrey

Aantal vorige bedpartners: “Vijftien.”

De eerste keer samen: “Daar weet ik niet veel meer van. Ik was lam. Brigitte kwam na haar werk bij mij in de bar en bleef tot ver na sluitingstijd. Toen mijn collega’s weg waren, hadden we seks in het kantoortje. Ik vond het heel opwindend, dat weet ik wel. Maar verder…”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Borsten én billen, ik kan echt niet kiezen.”

Mijn favoriete standje: “Als Brigitte mij oraal bevredigt.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Vaak is orale seks ons voorspel op de bank. Daarna vertrekken we naar de slaapkamer en dan wil zij het ’t liefst bovenop afmaken.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat seks ook met humor gepaard kan gaan. Soms liggen we in een deuk om de standjes die we verzinnen.”

Ik word helemaal wild als zij: “Stoute woorden in mijn oor fluistert.”

Ik droom weleens van: “Brigitte in jarretels met sexy lingerie.”

De spannendste plek was: “In de tuin, toen het vorig jaar zomer zo warm was. Na een barbecue met veel drank hebben we de bank van onze loungeset ingewijd.”

Nee, bedankt: “Sm, zowel hard als soft. Ik heb niks met zweepjes en handboeien.”

Minpuntje: “Ons seksleven vindt meestal plaats op maandag, omdat we dan allebei vrij zijn, of als we elkaar zien tussen onze diensten door. Onze vluggertjes zouden wel wat langer mogen duren.”

Ik geef mijn seksleven een 7.

Deze Bedgeheimen komt uit Flair 29-2021. Deze editie ligt van 21 juli t/m 27 juli in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Joan Makenbach | Beeld: Getty Images