Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Een sekstape maken lijkt me tof. Ik zou onszelf weleens bezig willen zien’

Bedgeheimen: ‘Een sekstape maken lijkt me tof. Ik zou onszelf weleens bezig willen zien’

Bedgeheimen: ‘Een sekstape maken lijkt me tof. Ik zou onszelf weleens bezig willen zien’

Zij is negentien en studeert retailmanagement. Hij is twintig en studeert milieumanagement. Ze zijn negen maanden samen en delen hun meest intieme bedgeheimen.

Imani

Aantal vorige bedpartners: “Twee.”

De eerste keer samen: “Ik vond hem zo aantrekkelijk, dat ik de lat voor mezelf hoog legde. Ik wilde er perfect uitzien en op m’n best zijn in bed. Dat lukte natuurlijk niet, maar toch was het een heel bijzondere vrijpartij.”

Wij vrijen: “Twee à drie per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij is sportief en gespierd. Dat vind ik heel mannelijk. Het voelt heerlijk om tegen zijn sterke borstkas te liggen.”

Mijn favoriete standje: “Cowgirl. Als ik bovenop zit, heb ik meer controle.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Over het algemeen wisselen we vaak af tussen cowgirl, lepeltje-lepeltje, missionaris en doggystyle.”

De hotspot: “Het bed is het handigst, maar onder de douche vind ik het nog opwindender.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Hij geeft me veel complimenten over mijn lichaam. Dat heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven, waardoor ik me veel beter durf te laten gaan.”

Ik word helemaal wild als hij: “Klaarkomt. Dat vind ik nog leuker dan zelf een orgasme krijgen. Dat hij van mij klaarkomt, geeft me een kick.”

Ik droom weleens van: “Een sekstape maken. Ik zou onszelf weleens bezig willen zien.”

Nee, bedankt: “Voor mij geen Fifty shades of Grey.”

Minpuntje: “Telkens als we zoenen, krijgt hij zin in seks. Dat is een compliment, maar soms wil ik gewoon zoenen en knuffelen.”

Ik geef mijn seksleven een negen.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘We wisselen vaak af en experimenteren met standjes, plaatsen en meubels’

Omar

Aantal vorige bedpartners: “Drie.”

De eerste keer samen: “De eerste keer met haar was heel anders dan mijn vorige ervaringen. Veel bewuster en romantischer. Ze had de kamer supersfeervol gemaakt, mooie lingerie aan en er stond goede muziek op. We namen er ook veel meer tijd voor.”

Wij vrijen: “Twee à drie per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar rondingen zijn supersexy. Wanneer ze een strakke jurk draagt, vergeet ik alles om me heen.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het opwindend als ze bovenop zit.”

Maar zo vrijen we het vaakst:I’m a lucky guy. Ze heeft graag de touwtjes in handen en initieert vaak het cowgirlstandje.”

De hotspot: “We doen het meestal in bed. Dat vind ik ook het comfortabelst.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ze doet vaak moeite om onze vrijpartijen specialer te maken door sfeer te creëren. Daardoor is seks nog bijzonderder geworden voor mij.”

Ik word helemaal wild als zij: “Omgekeerd boven op me gaat zitten. Als ik haar billen op en neer zie gaan in mijn kruis, ontplof ik bijna.”

Ik droom weleens van: “Anale seks, maar dat zou ik nooit opdringen als zij het niet wil.”

Nee, bedankt: “BDSM zegt mij helemaal niets.”

Minpuntje: “Mijn libido ligt hoger dan dat van haar. Ik zou het wel vaker willen doen, maar ben ook wel tevreden met hoe het nu gaat, hoor.”

Ik geef mijn seksleven een negen.

Dit artikel komt uit Flair 31-2020. Deze editie ligt van 29 juli t/m 4 augustus in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Beeld: iStock