Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Als we seks hebben, kan het hele studentenhuis meeluisteren’

Bedgeheimen: ‘Als we seks hebben, kan het hele studentenhuis meeluisteren’

Bedgeheimen: ‘Als we seks hebben, kan het hele studentenhuis meeluisteren’

Zij is twintig en student journalistiek. Hij is 21 en student autotechniek. Ze zijn vier maanden samen en delen hun meest intieme bedgeheimen.

Lenny

Aantal vorige bedpartners: “Twee.”

Onze eerste keer samen: “We wonen in hetzelfde studentenhuis. Er broeide al een paar weken iets tussen ons, en na een feestje van mijn studentenclub had ik me genoeg moed ingedronken om de eerste stap te zetten. Ik klopte bij hem aan en gelukkig was hij even enthousiast over mijn nachtelijke bezoek als ik.”

We vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij heeft een mooie bos donker haar waar ik graag met mijn vingers doorheen ga.”

Mijn favoriete standje: “Mijn bed kraakt heel erg, dus ik doe het ’t liefst staand of op de bank of stoel.”

Zo vrijen we het vaakst: “We wisselen veel af.”

De hotspot: “Als we geen badkamer moesten delen, zou ik het een keer in de douche willen doen.”

Grootste bedblunder: “Het is niet onze fout, maar de bedden in ons studentenhuis kraken zo dat iedereen op de verdieping weet wanneer je seks hebt. Heel vervelend.”

Dit heb ik van hem geleerd: “We zijn allebei niet heel erg ervaren, dus het is leuk om samen dingen te ontdekken.”

Ik word wild als hij: “Me in mijn nek of bij mijn oorlel kust.”

Ik droom weleens van: “Seks op een openbare plek. We hebben het al een keer in het toilet van een café gedaan, maar ik zou het ook eens in de buitenlucht willen doen, bijvoorbeeld in een bos, een park of op het strand.”

Nee, bedankt: “Ik denk niet dat anale seks iets voor mij is. Als het pijn doet, zie ik niet in waarom ik het zou willen proberen.”

Minpuntje: “We zijn nog jong, maar wonen toch een soort van samen. Soms ben ik bang dat we te vaak bij elkaar zijn en we niet genoeg ons eigen ding kunnen doen, maar eigenlijk vind ik het ook wel weer leuk.”

Ik geef mijn seksleven een acht.

Lees meer
Bedgeheimen ‘Het is onmogelijk om van haar borsten af te blijven’

Maarten

Aantal vorige bedpartners: “Eén.”

Onze eerste keer samen: “Ik kreeg de hele avond WhatsApp-berichtjes van haar. We stuurden elkaar al langer flirterige berichten, maar die avond waren ze wel heel duidelijk. Ik was een film aan het kijken toen ze ’s nachts aanklopte. Die heb ik niet meer uitgekeken.”

We vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze vindt het niet fijn dat ik het zeg, maar ze heeft een superschattig wipneusje.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het heel opwindend als we het staand tegen de muur doen.”

Zo vrijen we het vaakst: “We doen het ook vaak in de stoel in haar kamer: in doggystyle, waarbij ik achter Lenny voor de stoel sta.”

De hotspot: “We hadden seks in het toilet van een café. Niet netjes misschien, maar wel spannend.”

Grootste bedblunder: “Achteraf gezien was het niet zo slim om vanaf het begin zonder condoom te vrijen. Gelukkig slikt ze de pil en hadden we voorheen niet veel bedpartners, maar het blijft een stomme zet.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Voor ik Lenny leerde kennen, had ik pas met één meisje seks gehad. Dus proberen we samen nieuwe dingen uit, zoals bepaalde standjes en voorspel met een speeltje.”

Ik word helemaal wild als zij: “Over mijn ballen streelt of kietelt.”

Ik droom weleens van: “Seks op de motorkap van een sportauto. Ik ben een autofreak, dus die combinatie is mijn ultieme fantasie.”

Nee, bedankt: “Ik zou me heel raar voelen als ik Lenny zou moeten domineren, en het zou nog vreemder zijn om zelf gedomineerd te worden. Sm is dus niets voor mij.”

Minpuntje: “Als we seks hebben, kan het hele studentenhuis meeluisteren. Dat maakt het wat ongemakkelijk, waardoor Lenny zich niet altijd durft te laten gaan.”

Ik geef mijn seksleven een acht.

Dit artikel komt uit Flair 17-2020. Deze editie ligt van 22 t/m 28 april in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock