Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Hoe opgewondener we raken, hoe meer we afwisselen’

Bedgeheimen: ‘Hoe opgewondener we raken, hoe meer we afwisselen’

Bedgeheimen: ‘Hoe opgewondener we raken, hoe meer we afwisselen’

Zij is 25 en heeft net haar master in Afrikaanse studies afgerond. Hij is 28 en hovenier. Ze zijn zeven jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen. 

Sien

Aantal bedpartners voor Joachim: “Twee.”

De eerste keer samen: “Dat was onder de douche. We waren de hele dag samen op pad geweest en wilden ons opfrissen. We sprongen onder de straal, begonnen te zoenen en konden ons niet meer inhouden.”

Wij vrijen: “Vier keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij heeft een lekker gespierde, mooi gevormde kont die ook strak blijft nu hij minder sport. En z’n armen vind ik heel sexy. Die zijn gespierd, maar net niet te.”

Mijn favoriete standje: “Doggystyle voelt wild en spannend. Ik vind het opwindend dat we elkaar in dat standje niet kunnen aankijken en hij mijn borsten en clitoris makkelijk kan aanraken.”

Zo vrijen we het vaakst: “Zo dus, op z’n hondjes.”

De hotspot: “Doe mij maar de slaapkamer: onze intieme plek waar niemand anders binnenkomt.”

Grootste bedblunder: “Als ik heel geil ben, laat ik weleens vaginascheetjes. Gênant…”

Dit heb ik van hem geleerd: “Zelfverzekerder zijn in bed. Doordat ik me zo op m’n gemak voel, kan ik veel meer genieten.”

Ik word helemaal wild als hij: “M’n vagina en borsten streelt.”

Ik droom weleens van: “Een triootje. Ik denk dat het leuk en spannend kan zijn met iemand erbij. We zijn al lang samen en hebben echt een prima seksleven, maar dit zou het in bed allemaal nog net wat heter maken.”

Nee, bedankt: “Anale seks.”

Minpuntje: “Hij wordt altijd snel opgewonden van mij. Dat vind ik opwindend en vleiend, maar soms wil ik ook wel lekker lang en langzaam vrijen.”

Ik geef mijn seksleven een tien.

Lees meer
Bedgeheimen: ‘Voor je seksleven is het niet ideaal om jonge ouders te zijn’

Joachim

Aantal bedpartners voor Sien: “Twee.”

De eerste keer: “Dat was in de zomer. We hadden de hele dag samen doorgebracht en gingen daarna bij mij een film kijken. Ik was alleen thuis, dus we hoefden geen seconde van elkaar af te blijven. Onder de douche lieten we ons helemaal gaan. Dat zal ik nooit vergeten, het voelde echt heel goed.”

Wij vrijen: “Vier keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Sien heeft een prachtig lichaam en ik houd ervan haar van top tot teen te masseren.”

Mijn favoriete standje: “Hoe opgewondener we raken, hoe meer we afwisselen. Maar het lekkerst vind ik het als zij op haar rug ligt met haar benen tegen mijn schouders. Dan kan ik hard en diep bij haar naar binnen.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Doggystyle.”

De hotspot: “Ik ben nog steeds fan van seks onder de douche, maar in bed kunnen we net wat meer experimenteren met speeltjes en duurt het seksen ook wat langer.”

Grootste bedblunder: “Volgens mij heb ik in bed nog nooit een flater geslagen.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Als je goede seks wilt, moet je de tijd nemen. Snel en hard is voor haar minder bevredigend.”

Ik word helemaal wild als zij: “Me alles met haar lichaam laat doen wat ik wil.”

Ik droom weleens van: “Een triootje in het buitenland. Een exotische plek vind ik extra opwindend en zo kan het bij één keer blijven en hoef je niet bang te zijn dat er achteraf problemen ontstaan.”

Nee, bedankt: “Totale overgave is opwindend, maar sm gaat me te ver.”

Minpuntje: “Zij is heel gevoelig, waardoor ik soms bepaalde plekken niet mag aanraken. Daardoor moet ik ook vaak wat langzamer en voorzichtiger te werk gaan dan ik diep in m’n hart wil.”

Ik geef mijn seksleven een tien.

Dit artikel komt uit Flair 14-2020. Deze editie ligt van 1 t/m 7 april in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock