Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Door onze hechte vriendschap krijgt ons seksleven een andere dimensie’

Bedgeheimen: ‘Door onze hechte vriendschap krijgt ons seksleven een andere dimensie’

Bedgeheimen: ‘Door onze hechte vriendschap krijgt ons seksleven een andere dimensie’

Zij is 19 en studeert ergotherapie. Hij is 19 en studeert rechtspraktijk. Ze zijn drie maanden samen.

Noemie

Aantal vorige bedpartners: “Drie.”

De eerste keer samen: “Vóór de coronacrisis waren we gewoon beste vrienden, de lockdowns hebben ons samengebracht. We waren elkaars knuffelcontact en dat hebben we tijdens de tweede lockdown heel letterlijk genomen.”

We vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Ik val op blond haar en blauwe ogen. Nick heeft zwart haar en donkerbruine ogen, en toch is hij de knapste van allemaal.”

Mijn favoriete standje: “Ik experimenteer graag, maar alles hangt af van de stemming.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Langzaam en met veel tijd voor het voorspel.”

De hotspot: “Deze nazomer hoop ik het op een festivalcamping te kunnen doen. Misschien nog meer voor het festival dan voor de seks, haha!”

Grootste bedblunder: “Die hebben we nog niet echt gehad.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Doordat onze vriendschap zo hecht is, krijgt ons seksleven een andere dimensie. Lust kan dus ook groeien uit liefde in plaats van andersom.”

Ik word helemaal wild als hij: “De rits van zijn broek opendoet!”

Ik droom weleens van: “Seks in de buitenlucht.”

Nee, bedankt: “Ik denk niet dat ik het zou kunnen verdragen om hem met een andere vrouw bezig te zien. Een trio zit er niet in.”

Minpuntje: “Door corona kunnen we niet vaak daten op locatie. Daardoor missen we leuke dingen die normaal gesproken bij een prille relatie horen.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Seks hoeft voor mij helemaal niet kinky, wild of spectaculair te zijn’

Nick

Aantal vorige bedpartners: “Twee.”

De eerste keer samen: “Omdat we elkaar al door en door kenden als vrienden, vond ik het een stuk minder awkward dan bij mijn allereerste keer seks. Ik kon me meer ontspannen en heb er daardoor van genoten, inclusief het gesukkel.”

We vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft heel bijzondere groene ogen. De kleur is prachtig, maar de manier waarop ze spreken, maakt ze pas echt uniek.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind doggystyle wel spannend, maar geniet eigenlijk van alles.”

De hotspot: “We fantaseren al over waar we seks willen hebben als het warm weer wordt. Of we dat ook durven, is nog de vraag.”

Grootste bedblunder: “Niets opmerkelijks buiten het gewone gesukkel.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ze stelt me echt heel erg op m’n gemak. Soms heb ik het gevoel dat we op een volwassener manier over seks denken dan onze ouders of docenten…”

Ik word helemaal wild als zij: “Haar beha voor mijn neus losmaakt en hem naar mijn hoofd gooit.”

Ik droom weleens van: “Seks op een spannende plaats.”

Nee, bedankt: “Ik weet dat zij geen trio wil en dat is he-le-maal prima voor mij. Ik heb ook totaal geen interesse in een extra man of vrouw.”

Minpuntje: “We zitten heel vaak op onze kamer omdat we niet zo veel kunnen doen. Dat maakt je toch een beetje suf. Hopelijk kunnen we snel op avontuur.”

Ik geef mijn seksleven een 8,5.

Dit artikel komt uit Flair 13-2021. Deze editie ligt van 31 maart t/m 6 april in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers | Beeld: Getty Images