Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Seks hoeft voor mij helemaal niet kinky, wild of spectaculair te zijn’

Bedgeheimen: ‘Seks hoeft voor mij helemaal niet kinky, wild of spectaculair te zijn’

Bedgeheimen: ‘Seks hoeft voor mij helemaal niet kinky,  wild of spectaculair te zijn’

Zij is 31 en hr-medewerker. Hij is 33 en leerkracht. Ze zijn vijf jaar samen.

Loes

Aantal vorige bedpartners: “Vier.”

De eerste keer samen: “We leerden elkaar kennen via Tinder. Na de vierde date bleef ik bij hem slapen. Het was niet meteen groot vuurwerk, maar het voelde wel heel vertrouwd en juist aan.”

We vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij heeft een buikje en daar ben ik gek op. Het voelt lekker zacht als ik er op de bank tegenaan lig.”

Mijn favoriete standje: “Ik houd van lepeltje-lepeltje. Dat kun je doen als je heel lief en rustig wilt vrijen, maar ook als het wat heviger en stouter mag zijn.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “In missionaris en lepeltje-lepeltje.”

Grootste bedblunder: “Ooit wilden we experimenteren met een stimulerende gel, zo’n crème die koud aanvoelt en tintelt. Ik had zeker niet te veel gebruikt, maar toch kon mijn vagina het product niet goed verdragen. Ik heb nog drie dagen lang een prikkelend, licht brandend gevoel gehad.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Lange tijd dacht ik dat mannen nooit onzeker waren in bed. Omdat Wouter en ik goed met elkaar kunnen praten, heb ik ontdekt dat dat een mythe is. Ook hij heeft zijn twijfels, onzekerheden en complexen.”

Ik word helemaal wild als hij: “In de holtes van mijn ellebogen of knieën kietelt.”

Ik droom weleens van: “Een eerste kind. We hebben net besloten dat de tijd er rijp voor is.”

Nee, bedankt: “Van mij hoeft seks helemaal niet kinky, wild of spectaculair te zijn. Ik vind het mooi dat we in bed ook gewoon ons normale zelf kunnen zijn.”

Minpuntje: “Vroeger wilde ik graag drie of vier kinderen. Nu ik bijna 32 ben, wordt dat misschien krap.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Seks als in de films? Alleen als het een romcom is’

Wouter

Aantal vorige bedpartners: “Twee.”

De eerste keer samen: “Na een paar dates spraken we bij mij thuis af. Hoewel ik hoopte dat het zou gebeuren, was ik er ook heel zenuwachtig voor. Ik was toen nog best onzeker in bed.”

We vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “In tegenstelling tot haar eigen mening, vind ik dat ze perfecte borsten heeft: vol en zacht.”

Mijn favoriete standje: “In de missionarishouding houd ik het langer vol dan in elk ander standje, maar als zij op me zit, word ik echt extreem opgewonden.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We beginnen meestal in missionarishouding.”

Grootste bedblunder: “In het begin van onze relatie was ik onzeker tussen de lakens. Toen heb ik op internet naar wat tips gezocht, maar daardoor begon ik alleen maar meer te stuntelen. Ik wilde het te goed doen en dat had een averechts effect.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Zij heeft onze gesprekken over seks geïnitieerd en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Doordat ze daarin zo zacht en begripvol was, ben ik echt opgebloeid op dat vlak. Ik durf nu te zeggen wat wel en niet goed voelt.”

Ik word helemaal wild als zij: “Aan mijn oorlellen kietelt of likt.”

Ik droom weleens van: “Een avontuurtje op een spannende plek in de buitenlucht.”

Nee, bedankt: “Ik kan genieten van een blowjob, maar heb nooit begrepen wat mannen zo geil vinden aan deep throat. Speeksel dat in slierten hangt te bengelen en het geluid van kokhalzen? Nee, merci.”

Minpuntje: “Ik ben tevreden met ons seksleven zoals het is, maar heel af en toe voelt het een beetje routineus.”

Ik geef mijn seksleven een 7,5.

Dit artikel komt uit Flair 12-2021. Deze editie ligt van 24 maart t/m 30 maart in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers | Beeld: Getty Images