Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Op school leerden we niks over lesbische seks, dus het was één grote ontdekkingsreis’

Bedgeheimen: ‘Op school leerden we niks over lesbische seks, dus het was één grote ontdekkingsreis’

Bedgeheimen: ‘Op school leerden we niks over lesbische seks, dus het was één grote ontdekkingsreis’

Zij is 30 en creative consultant. Zij is 31 en havenmedewerker. Ze zijn drie jaar samen.

Monica

Aantal vorige bedpartners: “27.”

De eerste keer samen: “We waren eerder al een stel, toen we tieners waren. Dat hielden we destijds geheim. In het dorp waar we opgroeiden was lesbisch zijn not done. We deden dus maar alsof we gewoon vriendinnen waren en konden zo toch bij elkaar blijven slapen.”

We vrijen: “Drie à vier per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar sensuele, volle lippen.”

Mijn favoriete standje: “Ik ga heel graag samen in bad. Als we tegenover elkaar zitten, kunnen we elkaar goed aanraken.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Orale seks is onze favoriete go to.”

De hotspot: “Het bad dus.”

Grootste bedblunder: “Op een bepaald moment vertelde ik als tiener aan mijn moeder dat Sharon mijn vriendin was; toen mocht ze niet meer blijven slapen. Om mijn moeder op andere gedachten te brengen, verzon ik vervolgens dat het maar een bevlieging was. En dat smoesje werkte nog ook!”

Dit heb ik van haar geleerd: “Sharon had een moeilijke jeugd, dat heeft soms impact op onze relatie. Maar daardoor heb ik wel geleerd om dingen minder snel persoonlijk op te vatten.”

Ik word helemaal wild als zij: “Haar humoristische zelf is. Ze is zo grappig, dat vind ik onnoemelijk aantrekkelijk.”

Ik droom weleens van: “Een vrijpartij op een tropisch eiland.”

Nee, bedankt: “Vroeger werd ik snel verliefd en liet ik me snel gek maken. Nu ik weer met Sharon ben, kan ik me niet inbeelden dat ik intiem zou zijn met iemand anders.”

Minpuntje: “We kennen elkaar al zo lang en toch blijft het moeilijk voor haar om me echt toe te laten in haar hart. Dat is soms frustrerend, maar ik geef zeker niet op.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Doordat ik nog wat onhandig ben in bed, hebben we al heel wat afgelachen tijdens de seks’

Sharon

Aantal vorige bedpartners: “Negen.”

De eerste keer samen: “Onze echte eerste keer samen was toen we zestien waren. We hadden geen idee wat we deden en toch vond ik het geweldig. Op school leerden we niks over lesbische seks, dus het was één grote ontdekkingsreis. Dat het stiekem gebeurde, maakte alles nog spannender.”

We vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar kleine, ronde kont is gemaakt om in te bijten.”

Mijn favoriete standje: “Als zij mij verwent, lig ik het liefst lekker knus en warm onder onze dikke donsdeken. Het liefst zelfs nog met mijn hoofd onder een stapel kussens.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Het voelt eigenlijk altijd anders…”

De hotspot: “Overal waar het warm genoeg is.”

Grootste bedblunder: “Toen we als tieners samen waren, deden we een keer een trio met een jongen. Dat was een fiasco. Monica is bi, dus ik werd stikjaloers en had er zelf geen snars aan. Mannen zijn mijn ding niet.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik heb nog nooit iemand ontmoet met zo’n warm hart. Ik laat het haar te weinig zien, maar zij heeft ervoor gezorgd dat ik weer echt van iemand durf te houden.”

Ik word helemaal wild als zij: “Voor me danst. Ze beweegt zo sensueel, alsof het in slow motion gaat.”

Ik droom weleens van: “Een bezoekje aan een sm-ruimte.”

Nee, bedankt: “Echte mannen of alternatieve, plastic piemels. Voor mij dus geen strap-ons of overdreven grote seksspeeltjes.”

Minpuntje: “Monica heeft niet altijd goed door wat voor impact ze heeft op andere vrouwen en op mannen. In haar onschuld zweept ze hen soms op. Dat maakt me weleens onzeker.”

Ik geef mijn seksleven een 8,5.

Dit artikel komt uit Flair 18-2021. Deze editie ligt van 5 mei t/m 9 mei in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers | Beeld: Pexels