Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Kleine kinderen zijn een killer voor je seksleven’

Bedgeheimen: ‘Kleine kinderen zijn een killer voor je seksleven’

Bedgeheimen: ‘Kleine kinderen zijn een killer voor je seksleven’

Zij is 32 en maatschappelijk werker. Hij is 35 en controlekameroperator. Ze zijn twaalf jaar samen.

Lisbeth

Aantal vorige bedpartners: “Zeven.”

De eerste keer samen: “We zaten in dezelfde studierichting op de hogeschool. De vonk sloeg over tijdens een tweedaags uitstapje met een groep medestudenten. Aangezien we met meerderen in één kamer sliepen, bleef het bij wat gefriemel onder de dekens.”

We vrijen: “Twee à drie keer per maand.”

Sharing is caring: “Ons seksleven kende ups en downs, maar na al die jaren voel ik me nog steeds heel comfortabel bij hem in bed. Dat mag ook eens gezegd worden.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Ik ben nog elke dag onder de indruk van zijn mooie felblauwe ogen.”

Mijn favoriete standje: “Lepeltje-lepeltje.”

Zo vrijen we het vaakst: “In missionaris of cowgirl.”

De hotspot: “Toch maar gewoon het comfortabele bed.”

Grootste bedblunder: “Toen we pas samen waren, woonde hij op kamers. Zijn kamer lag naast de gemeenschappelijke keuken. Ik vond het heel ongemakkelijk dat al zijn huisgenoten ons konden horen.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Hij is veel meer bezig met mijn genot dan met dat van zichzelf. Hij was de eerste man bij wie ik dat ervoer.”

Ik word helemaal wild als hij: “Onaangekondigd bij me onder de douche kruipt en me lekker inzeept.”

Ik droom weleens van: “Een verleidelijke avond met alles erop en eraan: lekker eten, een uitgebreid bad, een massage…”

Nee, bedankt! “Mijn wilde jaren zijn voorbij. Ik hoef niet meer te experimenteren met gekke standjes of kinky attributen.”

Minpuntje: “Hij heeft altijd zin in de ochtend. Maar aangezien hij om half zes op moet voor zijn werk, is dat veel te vroeg voor mij.”

Ik geef mijn seksleven een 7,5.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Zijn moves zijn zó sexy. Met hem dansen is even opwindend als seks’

Michael

Aantal vorige bedpartners: “Zestien.”

De eerste keer samen: “Ik herinner me vooral de eerste keer dat ze bleef slapen op mijn kamer. Ik was megatrots om haar aan mijn huisgenoten voor te stellen en vond het stiekem wel grappig om te weten dat de jongen in de kamer onder ons, ons zeker zou horen.”

We vrijen: “Drie à vier keer per maand.”

Sharing is caring: “Ook na twaalf jaar vind ik haar nog steeds een van de aantrekkelijkste vrouwen die ik ooit heb ontmoet en heb ik nog steeds enorm graag seks met haar.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ik was vanaf dag één gek op haar prachtige rossige haren.”

Mijn favoriete standje: “Missionaris.”

Zo vrijen we het vaakst:The usual, denk ik.”

De hotspot: “Ik doe het altijd graag in de fauteuil.”

Grootste bedblunder: “Twee kinderen krijgen. Ik zou ze voor geen geld van de wereld willen missen, maar kleine kinderen zijn een killer voor je seksleven. Daar is geen ontkennen aan.”

Dit heb ik van haar geleerd: “In tegenstelling tot wat mij altijd werd wijsgemaakt, is zij in onze relatie degene met het hogere libido.”

Ik word helemaal wild als zij: “Matching lingerie draagt en me daar op de een of andere manier van op de hoogte brengt.”

Ik droom weleens van: “Seks in de ochtend. Ik ben botergeil als ik ’s morgens wakker word, maar dat vindt zij meestal te vroeg.”

Nee, bedankt! “Ik kan het niet verklaren, maar ik blijf me ongemakkelijk voelen als we samen een seksspeeltje gebruiken.”

Minpuntje: “Ons ritme komt niet altijd overeen. Ik heb zin in de ochtend als zij moe is, zij heeft zin in de avond als ik kapot ben. Gelukkig hebben we het weekend nog.”

Ik geef mijn seksleven een 7.

Dit artikel komt uit Flair 10-2021. Deze editie ligt van 10 maart t/m 16 maart in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers | Beeld: Pexels