Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Als huisgenoten het bed horen piepen, gaan ze met z’n allen naast mijn kamer zitten’

Bedgeheimen: ‘Als huisgenoten het bed horen piepen, gaan ze met z’n allen naast mijn kamer zitten’

Bedgeheimen: ‘Als huisgenoten het bed horen piepen, gaan ze met z’n allen naast mijn kamer zitten’

Zij is 22 en student hotelmanagement. Hij is 23 en student eventmanagement. Ze zijn zeven maanden samen en delen hun meest intieme bedgeheimen.

Karlijn

Aantal vorige bedpartners: “Twee.”

De eerste keer: “Ik was heel zenuwachtig en het bed piepte keihard, dat leidde me erg af. Volgens mij bakte ik er weinig van.”

Wij vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij heeft lichtblond haar en felblauwe ogen. Daarom noem ik hem vaak mijn engeltje.”

Mijn favoriete standje: “Ik heb niet echt een favoriet, maar ik houd wel van comfort. Dat heb je het meest bij standjes als missionaris en lepeltje-lepeltje.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We beginnen altijd in de missionaris, dat gaat ons toch het makkelijkst af.”

Grootste bedblunder: “Omdat het bed op zijn kamer zo hard piept, maken zijn huisgenoten er nogal eens een sport van om hem vanuit de keuken te ‘supporten’. Dan is de lol er bij mij snel af.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Mats heeft echt oog voor hoe ik me voel tijdens het vrijen. Daar merkte ik weinig van bij mijn vorige vriend.”

Ik word helemaal wild als hij: “Met me danst. Hij heeft gevoel voor ritme en goede moves, en kan heel sensueel tegen me aan bewegen.”

Ik droom weleens van: “Onze eigen plek zonder luistervinken. Zowel in het studentenhuis als bij onze ouders zijn we zelden alleen.”

Nee, bedankt: “Misschien denk ik er ooit anders over, maar ik heb geen zin in anale seks.”

Minpuntje: “Mats wil volgend schooljaar een paar maanden gaan studeren in het buitenland. Ik gun hem die ervaring wel, maar ik ben bang dat we uit elkaar groeien. Je hoort wel vaker van die wilde verhalen.”

Ik geef mijn seksleven een acht

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Op z’n hondjes allebei komen we allebei het lekkerst klaar’

Mats

Aantal vorige bedpartners: “Vier.”

De eerste keer samen: “Dat ze zo verlegen was toen ze zich voor het eerst bij me uitkleedde, maakte haar nog aantrekkelijker. Al waren die zenuwen nergens voor nodig.”

Wij vrijen: “Drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft lieve, kleine oren en wordt gek als ik eraan lik of knabbel.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het fijn als we echt dicht bij elkaar liggen en ik zo veel mogelijk huid kan voelen. Daarom kies ik voor lepeltje-lepeltje, missionaris of op onze zij.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Eigenlijk hetzelfde als hierboven. Ik houd het graag simpel.”

Grootste bedblunder: “Ik heb in mijn enthousiasme een keer zo hard aan een zeker lichaamsdeel gezogen dat het voelde alsof ik haar beet. Dat was uiteraard niet de bedoeling, maar wel het einde van ons voorspel.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Sinds ik met haar samen ben, is mijn kamer altijd netjes opgeruimd. Dan verleid ik haar veel makkelijker, heb ik gemerkt.”

Ik word helemaal wild als zij: “Het initiatief neemt door een sexy lingeriesetje aan te trekken of me wild te zoenen.”

Ik droom weleens van: “Seks in een mooie hotelkamer. Ze zit tenslotte dicht op het vuur met haar studie.”

Nee, bedankt: “Ik ben een hopeloze romanticus. Ik houd van zacht en sensueel, niet van heftig en kinky.”

Minpuntje: “Het gebrek aan privacy. Soms halen mijn huisgenoten een grap uit en gaan ze met z’n allen in de keuken naast mijn kamer zitten om ons te plagen.”

Ik geef mijn seksleven een acht

Dit artikel komt uit Flair 23. Deze editie ligt nu in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl

Tekst: Elien Geboers | Beeld: iStock