Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘Ik droom van seks in de zee. Al ziet dat er waarschijnlijk beter uit dan het voelt’

Bedgeheimen: ‘Ik droom van seks in de zee. Al ziet dat er waarschijnlijk beter uit dan het voelt’

Bedgeheimen: ‘Ik droom van seks in de zee. Al ziet dat er waarschijnlijk beter uit dan het voelt’

Zij is 28 en accountmanager. Hij is 28 en credit controller. Ze zijn elf jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen in Flair.

Laura

Aantal vorige bedpartners: “Eén.”

Onze eerste keer samen: “We waren nog jong en hadden weinig ervaring toen we elkaar leerden kennen. Op dat moment vond ik onze seks geweldig. Als ik het met nu vergelijk, was het vooral veel gesukkel, maar wel heel liefdevol.”

Wij vrijen: “Eén keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Ik ben groot voor een vrouw, maar hij is nog groter. Dat was een must voor mij, een kleinere man vind ik een afknapper.”

Mijn favoriete standje: “Ik ben niet zo avontuurlijk, ik houd het meest van missionaris of lepeltje-lepeltje.”

Zo vrijen we het vaakst: “Meestal rustig in missionaris.”

Grootste bedblunder: “Ik heb twee zussen en één broer. Toen we nog met z’n allen bij onze ouders woonden, was het bijna onvermijdelijk dat we elkaar hoorden. Mijn broer vond het wel lollig om op die momenten op de deur te komen kloppen.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Jonas is speels en hij is een lachebek. Hij heeft me geleerd om seks niet te serieus te nemen. Er mag ook gelachen worden in bed.”

Ik word helemaal wild als hij: “Over mijn polsen, de holtes van mijn ellebogen of mijn knieholtes streelt.”

Ik droom weleens van: “Seks in de zee. Al ziet dat er waarschijnlijk beter uit dan het voelt.”

Nee, bedankt: “Anale seks is voor mij geen optie, maar voor Jonas gelukkig ook niet.”

Minpuntje: “We zijn al samen sinds de middelbare school en kennen elkaar dus door en door. Dat heeft z’n voordelen in bed, maar kan ook een tikkeltje saai worden. Je vervalt snel in een routine en het is moeilijker om elkaar te blijven verrassen of prikkelen. Maar toch heb ik niet te klagen, hoor.”

Ik geef mijn seksleven een acht.

Lees meer
Bedgeheimen: ‘Een rustig en intiem voorspel vind ik echt genieten’

Jonas

Aantal vorige bedpartners: “Nul.”

Onze eerste keer samen: “Vond ik heel spannend. Ze was mijn eerste bedpartner, dus ik wist niet goed wat ik mocht verwachten. Dat ik een ‘laatbloeier’ was, werkte wel in mijn voordeel: ik had al veel opgezocht en me goed voorbereid!”

Wij vrijen: “Eén keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze is groot en heeft de benen van een supermodel. Ze zijn ook megazacht.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het leuk in standjes waarin ik mijn handen vrij heb, zodat ik haar overal kan aanraken.”

Zo vrijen we het vaakst: “Meestal in missionaris.”

Grootste bedblunder: “Ik vond condooms in het begin echt moeilijk om om te krijgen. Soms zat ik er zo lang mee te sukkelen dat ik bijna mijn erectie verloor. Maar na wat oefenen lukte het steeds beter. Inmiddels slikt Laura al jaren de pil.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ze is mijn eerste bedpartner, dus eigenlijk heb ik alles met haar ontdekt.”

Ik word helemaal wild als zij: “Rode lingerie draagt. Dat werkt als een rode lap op een stier bij mij.”

Ik droom weleens van: “Samen porno kijken. Dat moet ik eens voorstellen, want ik denk dat ze daar wel voor open zal staan.”

Nee, bedankt: “Ik heb geen behoefte aan anale seks of bdsm. Ik vind ‘gewone’ seks wel spannend genoeg.”

Minpuntje: “We zijn al lang samen en hebben allebei een pittige baan. Daardoor doen we het minder vaak dan vroeger, maar toch vind ik dat we het vuur goed levend houden. We maken er werk van om minstens één keer per week een romantische avond te houden, en dan komt het er toch vaak vanzelf van.”

Ik geef mijn seksleven een acht

Dit artikel komt uit Flair 19-2020. Deze editie ligt van 6 mei t/m 12 mei in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Beeld: Unsplash