Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Bedgeheimen: ‘We doen het weleens in de auto, op een toilet of in een bos. Heel spannend’

Bedgeheimen: ‘We doen het weleens in de auto, op een toilet of in een bos. Heel spannend’

Bedgeheimen: ‘We doen het weleens in de auto, op een toilet of in een bos. Heel spannend’

Zij is 22 en student productontwikkeling. Hij is 23 en student criminologie. Ze zijn 7 maanden samen en delen hun pikantste bedgeheimen met Flair.

Lana

Aantal vorige bedpartners: “Elf.”

Onze eerste keer: “Ik zit lekker in mijn vel en geniet ervan om mijn seksualiteit ten volle te beleven. Daarom vond ik het prima om op de eerste date met hem naar bed te gaan. Onze verhouding begon dus als een seksrelatie. De gevoelens groeiden daarna vanzelf.”

Wij vrijen: “Vijf keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zodra Elias één straaltje zon krijgt, heeft hij een mooi, gebronsd kleurtje. Dan ziet hij er heel verleidelijk uit.”

Mijn favoriete standje: “Het maakt me niet uit. De positie waarin ik in het heetst van de strijd beland, is op dat moment mijn favoriete standje.”

En zo vrijen we het vaakst: “Hij vindt het heel opwindend als ik op hem ga zitten. Dat plezier gun ik hem graag.”

De hotspot: “Ik vond het geil toen we het een keertje in het toilet van ons favoriete café deden. Niet heel hygiënisch, maar wel erg spannend.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Voor ik hem leerde kennen, dacht ik dat seks binnen een vaste relatie te saai zou zijn en wilde ik alleen casual affaires. Elias heeft me ervan overtuigd dat een vaste partner en een boeiend seksleven wél hand in hand gaan.”

Ik word helemaal wild als hij:Dirty talk in mijn oor fluistert.”

Ik droom weleens van: “Een triootje met een tweede vrouw. Al zou Elias vooral moeten toekijken.”

Nee, bedankt: “Ik zou niet samen kunnen zijn met een preutse man. Een saai seksleven is geen optie voor mij.”

Minpuntje: ‘Ik ben jong en wil nog veel ontdekken. Soms heb ik het moeilijk met het idee dat ik me nu al aan één persoon bind.”

Ik geef mijn seksleven 8,5.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Tijdens het pijpen raakte mijn kaak een keertje ontwricht’

Elias

Aantal vorige bedpartners: “Vijf.”

Onze eerste keer: “Was meteen een schot in de roos. Wat begon als een onenightstand sloeg voor mij snel om in verliefdheid en verlangen. Ik was heel opgelucht toen zij bekende dat het gevoel wederzijds was.”

Wij vrijen: “Vijf keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Lana heeft een mooi figuur, maar het aantrekkelijkst is haar uitstraling. Je ziet van een afstand dat ze lekker in haar vel zit.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind alles lekker, maar als zij boven op me zit, geniet ik het meest.”

En zo vrijen we het vaakst: “Tijdens het vrijen denken we niet na. We doen gewoon wat lekker voelt en spontaan gebeurt.”

De hotspot: “We halen ons seksleven weleens uit de slaapkamer en doen het dan in de auto, op een toilet of in een bos. Heel spannend!”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik heb het gevoel dat mijn generatie heel preuts is en moeilijk over seks praat. Met Lana is het een makkie om het over dat soort onderwerpen te hebben.”

Ik word helemaal wild als zij: “Pikante lingerie of een ondeugend outfitje voor me aantrekt.”

Ik droom weleens van: “Seks in de aula van de universiteit, Wel een lege aula, natuurlijk!”

Nee, bedankt: “Ik sta voor veel zaken open, maar een triootje met een andere man zou ik meteen afwijzen.”

Minpuntje: “Ik zie mezelf wel settelen met Lana. Samenwonen, trouwen, kindjes. Maar daar is ze nog lang niet klaar voor.”

Ik geef mijn seksleven een 9.

Dit artikel komt uit Flair 18. Deze editie ligt nu in de winkel. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@sanoma.com.

Beeld: iStock