Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit zijn de allermooiste cadeaus voor de 30e verjaardag van je BFF

Dit zijn de allermooiste cadeaus voor de 30e verjaardag van je BFF

Dit zijn de allermooiste cadeaus voor de 30e verjaardag van je BFF

De leeftijd 30 is er eentje om groots te vieren. Je zit beter in je vel dan toen je net 20 was, maar tegelijkertijd ben je nog jong genoeg om impulsieve beslissingen te nemen en om het roer volledig om te gooien. Op je 30e waardeer je bovendien meer dan ooit wat je hebt: een goeie kont, een fijne carrière, een mooi huis en een fantastische vriendengroep!

Als jouw vriendin binnenkort 30 wordt, is het dus het uitgelezen moment om haar nog eens te verwennen met een mooi, origineel maar ook symbolisch cadeau.

Wij vonden voor jou de beste cadeaus voor de prille dertiger:

Een mooi sieraad

Bij een rond getal als 30 hoort een mooi sieraad. Kies een tijdloos item dat echt goed bij haar past. Ring, enkelbandje, oorbellen, ketting – het kan allemaal.

Link for more beautiful jewelry and inspiration http://hvi.sk/r/4BhG #jewelry #beautiful:

Haar lievelingsboek, maar dan de chique ingebonden versie

Bij de betere boekhandel of printshop kan je boeken laten inbinden met bijvoorbeeld een lederen kaft. Eén van de liefste dingen om aan je vriendin te geven – mits ze een boekenwurmpje is natuurlijk. Boekenlegger en lief briefje erbij en ze heeft iets om voor altijd te koesteren.

The Chronicles of Narnia - Home, sweet home! Mr. Clive Staples is a genius.:

Een echt make-up tasje

Als 30 voor iets het startsein is, is het wel voor betere huidverzorging. Dus niet meer vier kapotte blush-doosjes van de drogist verspreid door de hele badkamer, maar een mooie tas, met goeie kwasten en slechts een paar producten.

Spectrum Collections Marble Brush Set:

Een dagje spa

Dat kan natuurlijk op elke leeftijd heerlijk zijn, maar hoe speciaal is het om voor haar dertigste samen een dagje te vertoeven en terug te denken aan toen jullie nog schamele studenten waren die een douche met 13 andere huisgenoten moesten delen.

I Enjoy an aromatherapy massage on the back and shoulders and feel so relaxed afterwards:

Een setje champagneglazen

Een memorabele leeftijd als 30 smeekt om champagne en hoe leuk om haar de perfecte glazen die daarbij horen cadeau te doen? Je kunt kiezen voor flutes of die leuke ronde coupes. Niets schreeuwt zo ‘volwassen, decadent maar toch ook baldadig’  als een set mooie glazen.

K I almost love these glasses. I don't like the floral design thing on them. Without it, they be perfect:

Bekijk ook:

Afbeeldingen via Pinterest