Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Wat doe je aan op de eerste date? 5 regels!

Wat doe je aan op de eerste date? 5 regels!

Wat doe je aan op de eerste date? 5 regels!

Of je nu alleen nog maar gekust hebt op een dronken avond of al dagen aan het appen bent – een eerste date is altijd spannend. Zal het klikken? Is hij net zo grappig in het echt als op Snapchat? Er zijn een hoop dingen waar je je van te voren over kan stressen, maar met deze tips is je outfit in ieder geval een no-brainer.

1 Vermijd trends en blijf trouw aan je persoonlijke stijl

Als je alle trends altijd op de voet volgt, kan je deze tip natuurlijk direct negeren. Ben jij echter iemand die op een meer gematigde manier de trends volgt (wel een slip-dress, niet direct smokey lila lokken), hou het dan ook daarbij.

clueless3

2 Kies voor comfortabel

Het lijkt misschien een goed idee om voor je date corrigerend ondergoed en je hoogste hakken aan te doen, maar als jij strompelend naar het toilet moet omdat door die ‘figure hugging slipdress’ (lees: loeistrak wurgkorset) je darmflora volledig ontregeld is, zal je veel spijt hebben.

3 Een beetje sexy is goed, maar overdrijf het niet

We leerden het al in Clueless: “Sometimes you have to show a little skin. This reminds boys of being naked, and then they think of sex”. Belangrijk is om het niet te overdrijven en niet op te komen dagen met een imponerend decolleté en je kortste short met all that ass hanging out.

datecher

4 Overanalyseer het niet

Als je al tot hier in het artikel gekomen bent, komt die tip vermoedelijk te laat. Toch: het is belangrijk om in je achterhoofd te houden dat mannen meestal de voorkeur geven aan simpel en verzorgd, dus doe alsjeblieft niet te veel moeite. En als jij toevallig juist hysterisch en onverzorgd bent, maar ook goedlachs en grappig, zal het hem een worst wezen dat je mascara wat gevlekt is en er eigeel op je broek zit.

5 Bij twijfel: draag je favoriete outfit

Als je na dit onsamenhangende lijstje helemaal niet meer weet wat je aan moet doen, kies dan gewoon voor je favoriete broek of jurkje. Ga in ieder geval niet (NIET!) de stad in om nog last-minute te veel geld uit te geven aan een peperdure onesie die je nooit zal dragen omdat ‘ie je bij nader inzien totaal niet flatteert.

clueless2

 

Lees ook: