Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 9 tekenen van een slecht huwelijk

9 tekenen van een slecht huwelijk

9 tekenen van een slecht huwelijk

Huwelijksproblemen komen ongelofelijk veel voor. Natuurlijk is geen één huwelijk perfect, maar het moet wel leuk blijven. Je moet immers nog de rest van je leven met elkaar doorbrengen!

Dit zijn 9 tekenen dat je aan je huwelijk moet werken:

1. Jullie verwijten elkaar van alles of halen steeds weer dingen uit het verleden op. Ook erger je je continu aan elkaar.

2. Er heerst totaal geen goede sfeer thuis. Jullie hebben ruzie om de kleinste dingen. Zelfs een kleine onenigheid loopt uit op een keiharde ruzie. Je hebt niet eens meer zin om thuis te komen.

3. Jullie maken beslissingen niet meer samen, maar opereren onafhankelijk van elkaar. Je vraagt elkaar niet meer om advies.

4. Er is steeds meer sprake van jaloezie. Een beetje jaloers zijn is helemaal niet gek, maar als je partner té jaloers is, kan dat een teken zijn dat er echt iets fout zit.

5. Je partner is egoïstisch. Je voelt je een buitenstaander en niet meer gewild. Het gevoel van één familie is weg.

6. Eén van jullie is vreemdgegaan. Het klinkt misschien voor de hand liggend dat je huwelijk dan niet meer goed is. Toch moet je goed nadenken of je met je partner verder wil als dit is gebeurd.

7. Jullie nemen steeds minder initiatief tot seks. En als jullie seks hebben, gaat het automatisch en is het eigenlijk passieloos.

8. Jullie lossen problemen niet meteen op, maar schuiven het steeds voor je uit. Jullie vermijden de confrontatie. Op die manier worden al je gevoelens opgekropt… en dat moet er een keer uit.

9. Jullie communiceren niet meer. Je krijgt geen romantische blikken of een bos bloemen meer. Je partner vraagt zelfs niet meer in een smsje hoe het met je is. Jullie lijken helemaal uitgepraat en niet meer geïnteresseerd in elkaar.

Herken je jezelf hierin? Of hebben jij en je partner hier geen last van?

Bron: The Times of India