Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 8x Vragen die je je (Tinder)match moet stellen

8x Vragen die je je (Tinder)match moet stellen

8x Vragen die je je (Tinder)match moet stellen

Of we het nou toegeven of niet, daten via een app doen we allemaal wel eens. Het is dan wel belangrijk de andere goed te leren kennen en dat zou helemaal moeten lukken met deze acht vragen. Zo weet jij precies wat voor vlees je in de kuip hebt en of jouw match ook écht een match zal zijn.

Lees ook: Dit meisje zei ‘I love you’ tegen haar Tindermatches en dít is wat er gebeurde

1. Wat doe je op Tinder?

Het lijkt zo logisch, maar dit is een belangrijke vraag en je kunt ‘m maar beter snel stellen. Terwijl jij op zoek bent naar de nieuwe liefde van je leven is de ander misschien op zoek naar een vluggertje of andersom natuurlijk. Om misverstanden te voorkomen doe je er goed aan om te weten wat iemand wil.

2. Wat voor werk doe je? 

Deze vraag stel je waarschijnlijk sowieso wel, maar wees je ook eens bewust van alle info die je er uit kunt halen. Is hij in de weekenden vaak weg? Werkt hij ‘s avonds? Door de manier waarop hij over zijn werk vertelt kom je er ook meteen achter hoe belangrijk zijn baan voor hem is en wat dat eventueel in een relatie betekent.

3. Vraag naar zijn familie

Een subtiele maar handige manier om er achter te komen hoe zijn band met de familie is. Dit zegt meer over hem dan je misschien denkt!

4. Heb je een huisdier? 

Nu krijg je een antwoord op de alom bekende katten/honden kwestie, maar dit leidt waarschijnlijk ook tot antwoorden over allergieën of bijvoorbeeld of hij vegetarisch is.

5. Wat eet je graag?

Ook bij deze vraag kun je behalve het favoriete maaltje van de ander, er ook achter komen of er sprake is van een eventueel dieet of allergieën. Mocht je dan een keer uitgebreid voor je date willen koken, sla je geen flater als hij vegetarisch blijkt te zijn.  

6. Hoe besteed jij je weekend het liefst? 

Je zou deze vraag nog subtieler kunnen stellen in de bekende vorm ‘Hoe was je weekend?’. Het antwoord dat volgt zegt veel over de ander. Is het een feestbeest, zijn de weekenden om bij te komen of bijvoorbeeld om familie te bezoeken.

7. Aan welke zaken hecht jij veel waarde? 

Met het antwoord op deze vraag ontdek je of jullie ook matchen op het gebied van idealen. Misschien geen deal-breaker, maar toch ook wel handig om te weten of jullie op bepaalde vlakken niet lijnrecht tegenover elkaar staan.

8. Wat zijn je doelen/wensen? 

Wil jij je settelen terwijl de ander nog een drie-jaar-durende wereldreis wil maken, dan matcht dan misschien niet helemaal. Met deze vraag check je even of jullie toekomstplannen (hoewel die natuurlijk nog gewijzigd kunnen worden) een beetje samengaan.

bron: hellogiggles