Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 8 verschillende soorten seks die je als twintiger hebt

8 verschillende soorten seks die je als twintiger hebt

8 verschillende soorten seks die je als twintiger hebt

Als twintiger draait alles om ontwikkeling. Je gaat op reis om te ontdekken wie je bent, je experimenteert met je kledingstijl en je hebt ongelofelijk veel seks. Jammer genoeg betekent dit ook vaak slechte seks, want je moet nu eenmaal uitvinden wat je wel en niet leuk vindt. Wij sommen de verschillende soorten slechte seks die je kan ervaren even voor je op.

1.Booty call

In je telefoon staan vast wel enkele jongens die je op elk moment van de dag even een belletje kan geven. Niet dat het altijd even bevredigend is, maar voor wanneer de nood het hoogst is.

2. Bevestigingsseks

Voor wanneer je gewoon niet alleen wil zijn, je beter wil voelen over jezelf of jezelf wil bewijzen. Op zulke momenten heb je gewoon nood aan een beetje liefde.

3. Geen orgasme

Je wilt elkaar echt een plezier doen, maar je weet eigenlijk al van voor de daad dat er niemand een orgasme gaat ervaren. Niet dat jullie beide slecht zijn in bed, soms zit het er gewoon niet in.

4. Seks met je ex

Doe het niet! Je denkt waarschijnlijk ‘why not, ik heb toch niemand anders’, en het is lekker vertrouwd en comfortabel. Ex-seks maakt het echter steeds moeilijker om ook effectief op zoek te gaan naar iemand anders.

5. Seks op een openbare plaats

Het lijkt allemaal heel spannend, seks hebben op een plaats waar anderen je zouden kunnen betrappen. Nou, tenzij je beter presteert voor een publiek kan je het beter achterwege laten. Je wilt immers niet dat de politie je op de rug tikt terwijl je benen half in je nek liggen.

6. Medelijden seks

Als twintiger komt er een moment in je leven dat iemand die al zo lang in de friend zone zit een beetje waardering nodig heeft. Of dat je hem nog iets verschuldigd bent. En dusja, ga jij dit proberen op te lossen met een potje seks.

7. De ‘zit-ie-er-al-in’-seks

Hier hoeven we waarschijnlijk niet te veel woorden aan vuil te maken, dat doen de mannen zelf vaak al ter compensatie.

8. De ‘grote mond-kleine acties’-seks

“Ik kan het uren volhouden en ga je laten gillen als nooit tevoren”. Yeah sure, denken we na de 37 seconden die we net hebben moeten doorstaan.

Lees ook:

Bron: Glamour NL