Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 8 slechte dategewoontes die je zo snel mogelijk moet afleren

8 slechte dategewoontes die je zo snel mogelijk moet afleren

8 slechte dategewoontes die je zo snel mogelijk moet afleren

Een man aan de haak slaan is niet altijd even gemakkelijk. Wij toonden je al enkele vrijgezelle sporters op Tinder, maar de rest zal je zelf moeten doen. Zet dus je beste beentje voor en blijf weg van deze 10 slechte dategewoontes. 

  1. Wachten op de eerste stap Wachten tot hij de eerste stap zet is zooo ouderwets. Mannen zijn tegenwoordig even verlegen als vrouwen, dus laat hem zien dat je vol zelfvertrouwen zit.
  2. Dronken sms’en Just don’t!
  3. Tijd verspillen aan iemand die geen interesse heeft in jou Uren wachten op een antwoord is nooit fijn. En het is bovendien niet bevorderend voor je zelfvertrouwen. Vergeet hem zo snel mogelijk en zoek iemand die net zo enthousiast en passioneel is als jij. Next!
  4. Hij is mijn type niet’-uitspraken Het meest gebruikte excuus in de datingwereld is het cliché ‘Hij is mijn type niet’. Zijn er eigenlijk wel verschillende types? Geef de gozer een kans!
  5. Je anders voordoen dan je bent Op een eerste date wil je natuurlijk de beste versie van jezelf tonen. Probeer je echter niet anders voor te doen dan je bent. Als je niet wil dat hij elk weekend bij zijn vrienden op café zit, mag je hem dat gerust duidelijk maken.
  6. Ongerust maken over wat je vrienden denken Je beste vriendinnen kunnen soms een sterke mening hebben over je toekomstige vriendje. Gebruik echter zelf je verstand en doe wat volgens jou het beste lijkt. Jij bent namelijk degene die hem moet daten.
  7. Focussen op zijn/jouw gebreken Ok, jullie zijn misschien niet perfect (nobody’s perfect), maar je kleine gebreken maken je wel tot wie je nu bent. Geef hem dus een kans en focus op jullie sterke punten.
  8. Leven in het verleden Een mislukte relatie kan een tijdje blijven nazinderen. Eens je klaar bent om te daten, laat je het verleden best achter je. Start met een fris hoofd en zet je volop achter een nieuwe relatie.

Lees ook:

Bron: Elle