Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 8 dingen die gebeuren als je je ex terugneemt (nadat hij je bedroog)

8 dingen die gebeuren als je je ex terugneemt (nadat hij je bedroog)

8 dingen die gebeuren als je je ex terugneemt (nadat hij je bedroog)

Heb jij onlangs een Miley’tje gedaan, aka: je ex teruggenomen? Dan herken je vast en zeker deze 8 onvermijdelijke dingen die gebeuren als je een verbroken relatie een nieuwe kans geeft.

 

Er zal altijd een vriend(in) zijn die het afkeurt

Hij heeft je slecht behandeld en toch krijg je maar niet genoeg van hem. Kan gebeuren. Maar terwijl jullie opnieuw op Planeet Liefde zitten, is de kans groot dat een of meerdere vriendinnen absoluut níét akkoord gaan met die beslissing.

love animated GIF

 

via GIPHY

‘Stress’ wordt jouw middle name

Diezelfde vriendin (of meerdere, dus) blijft er maar op hameren dat gezien het al een keer slecht afgelopen is, jullie relatie waarschijnlijk nog eens de mist in zal gaan. De gedachte alleen al bezorgt je paniekaanvallen en slapeloze nachten. Hoera voor vrienden!

Doen alsof het een nieuwe relatie is, is onmogelijk

Je werd belogen en bedrogen, maar het is niet omdat je je ex vergeven hebt, dat je alles vergeten bent. Soms is het dan ook sterker dan jezelf om tijdens een ruzie zijn misstap(pen) weer aan te halen. #sorrynotsorry

rachel bilson animated GIF

via GIPHY

Het zal nooit meer hetzelfde zijn

Wanneer jullie na lang twijfelen dan toch beslissen om jullie relatie opnieuw een kans te geven, kan je het gevoel dat het nooit meer zo goed zal worden als ervoor, maar niet van je afschudden. Heeeellllp!

Plannen maken wordt supermoeilijk

  • Vriendin: ‘Wat doe je vanavond?’
  • Jij: ‘Euh… Niets.’
  • Vriendin: ‘Toch niet met Jasper afgesproken, zeker?’
  • Jij: ‘Huh? Nee! Waarom denk je dat?’

Bottomline: je schaamt je dood omdat je al het break-upadvies van je vriendinnen in de wind hebt geslagen en durft niet eens te vertellen dat je plannen met hem hebt gemaakt.

Je ontsnapt niet aan dé pijnlijke vraag

‘Dus, euh… met hoeveel mensen heb je iets gehad toen wij uit elkaar waren?’ vraagt hij. Jij denkt: shit, waar is hier de uitgang? Wij zeggen: doe zoals Beyoncé, steek het in een doos en vergeet dat het ooit gebeurd is.

beyonce animated GIF

via GIPHY

Je familie zal zich er altijd mee bemoeien

We snappen het, moeders zijn nu eenmaal bezorgd. Maar als ze gek op hem was, laat ze zich dan bemoeien, want anders kiest ze misschien wel zijn kant als er volgende keer iets misgaat.

Het zou kunnen dat hij je opnieuw bedriegt

Once a cheater, always a cheater, zeggen ze weleens, dus ergens weet je dat het heel goed mogelijk is dat hij dezelfde fout een tweede keer maakt. Maar we leren allemaal op onze eigen manier en als hij chocolade en bloemen brengt en een‘Love Actually’-tje doet, is het oké om hem te vergeven. Maar niet meer dan twee keer. PLEASE.

 

 

 

Lees ook:

Copyrighy: Laura Vansweevelt, afbeeldingen: giphy