Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7x de beste tips voor een goede vrijpartij in de auto

7x de beste tips voor een goede vrijpartij in de auto

7x de beste tips voor een goede vrijpartij in de auto

De gedachte van seks op een andere plek dan de slaapkamer kan nogal opwindend zijn. Zo kun je het bijvoorbeeld in de auto doen. Maar een potje seks in de auto is wel een stuk uitdagender dan in de slaapkamer. Wij hebben een aantal goede tips op een rijtje gezet. 

1. Ruimte

Zorg voor voldoende ruimte tijdens seks in de auto. In een auto is maar beperkt plaats dus je moet je creativiteit erbij gebruiken. Er zijn genoeg opties mogelijk. Zo kun je je bijvoorbeeld naar de achterbank verplaatsen. Ook zou je de voorstoelen helemaal naar achter kunnen zetten voor meer ruimte.

2. Omgeving

Zorg ervoor dat niemand je kan zien. Het beste is het om in het donker een afgelegen plekje te zoeken op een verlaten parkeerplaats bijvoorbeeld of een rustige straat.

3. Kies de juiste muziek

Maak een playlist met liedjes die jullie beide in de mood brengen. Als je de muziek hard aanzet kun je de boxen voelen trillen. Dit zorgt voor extra sensatie. Daarnaast kun je zelf ook zoveel geluid maken als je wilt zonder dat iemand het hoort.

4. Gebruik een dekentje

Ben je bang op betrapt te worden? Neem dan een dekentje mee. Zo kunnen jij en je partner onder het dekentje doen alsof jullie normaal aan het knuffelen zijn als er iemand aan komt.

5. Autovriendelijke standjes

Sommige standjes zijn niet gemaakt om in de auto uit te voeren, maar er bestaan genoeg standjes die je wel zou kunnen proberen.  De achterbank is de perfecte plek voor standje 69. Maar ook op de voorstoelen zijn er genoeg standjes om te proberen. Het makkelijkste is om dan de vrouw bovenop te laten zitten (cowgirl). Omgedraaid kan dit standje ook. Zet hiervoor de bestuurdersstoel zo ver mogelijk naar achteren. Ga bij je partner op zijn schoot zitten, zodat jullie beide naar de voorruit kijken.

Lees ook
10 dingen die mannen liever niét willen tussen de lakens

6. Gebruik glijmiddel

In de auto gebruik je veel verschillende standjes. Zorg daarom dat je genoeg glijmiddel mee hebt, zodat alles soepel verloopt.

7. Draag een rok of jurkje

Het is super onhandig als je je broek uit moet trekken in de auto. Dit probleem is heel makkelijk op te lossen: draag een rokje of jurkje. Deze kledingstukken hoeven niet eens uit om seks te hebben en je ziet er ook nog eens super goed uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Fem-Fem | Beeld: Getty Images