Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > ‘Ik heb mijn vriend onzeker gemaakt over zijn piemel’

‘Ik heb mijn vriend onzeker gemaakt over zijn piemel’

‘Ik heb mijn vriend onzeker gemaakt over zijn piemel’

Elke donderdag geven we je een kijkje in een populair topic van het VIVA-forum. Deze week: Help! Ik heb hem penisonzeker gemaakt.

Forummer Carrida kan zichzelf wel voor haar kop slaan: ze heeft er tegen haar vriend uitgeflapt dat haar exen grotere piemels hadden. Sindsdien is hij onzeker en chagrijnig en heeft hij geen zin meer in sex. Hoe kan ze dit nog goed maken?

 • EvyBlissy: “Er zijn drie dingen waar je een man niet mee moet plagen: zijn haar, hoeveel hij verdient en de lengte van zijn lul.”
 • Haley: “Pijnlijk. Ik zou het van zijn kant bekijken: stel dat hij eruit geflapt had dat zijn vorige vriendinnen mooiere, vollere borsten hadden dan jij. Waardoor jij ineens pijnlijk geconfronteerd wordt met je A-cup. Wat zou hij dan moeten zeggen of doen om die uitspraak te herstellen? Als je er zo over nadenkt, dan kun je vast wel iets verzinnen. Maar heel eerlijk gezegd denk ik niet dat je dit ooit nog helemaal weggepoetst krijgt. Tip voor de toekomst: het is vaak handiger om niet over vorige sexuele ervaringen te praten.”
 • Rooss4.0: “Vind je hem lekker in bed? Vertel hem dat dan, meer kun je niet doen. Een man die gaat zitten mokken omdat jouw ex een grotere pik had vind ik eigenlijk ook een beetje onaantrekkelijk. En volgende keer netjes je mond houden.”
 • mariposita: “Zeg: ‘grapje!’”
 • zelus73: “Zeg tegen je vriend dat je vorige vriendjes een grotere hadden, maar dat hij tenminste weet hoe hij hem bij jou moet gebruiken.”
 • miloen: “Hahaha, ik heb dat ook weleens tegen mijn vriend gezegd. Mijn ex had echt een enorme piemel, maar ik vind het juist een voordeel dat mijn huidige vriend gewoon normaal is. Ik ben niet extreem diep of zo, dus dit is veel prettiger. Het gaat om de match tussen jou en hem, dus vertel hem gewoon dat die match nu perfect is.”
 • _lupine­_: “Tjongejonge zeg. Hij weet zelf toch ook wel hoe hij geschapen is in vergelijking met andere mannen? Ik snap wel dat hij niet echt blij werd van jouw opmerking, maar zijn reactie is echt schromelijk overtrokken.”
 • parbleumondieu: “Wat een ontzettend raar onderwerp om over te praten. Ik zou echt niet willen weten hoe de intieme delen van allerlei exen eruitzagen en/of functioneerden.”
 • apollo5: “Je zult echt diep door het stof moeten.”
 • pinchos: “Joh, zeg gewoon dat zo’n langere piemel eigenlijk helemaal niet fijn was. Dat het heel pijnlijk kan zijn enzo.”
 • oldschoolchic: “Ai, ja dat is kut. Misschien helpt het als je zegt dat sex met hem veel fijner is omdat hij het in tegenstelling tot je exen langer volhoudt. Of dat de waarheid is maakt niet uit, haha. Of als ie een beetje een kromme heeft, kun je zeggen dat je meer voelt van zijn piemel dan van die grotere piemels. En in het vervolg nooit meer over eerdere sexpartners praten!”

Beeld: iStock