Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 niet zo sexy dingen die jij ongetwijfeld ook stiekem doet tijdens het vrijen

7 niet zo sexy dingen die jij ongetwijfeld ook stiekem doet tijdens het vrijen

7 niet zo sexy dingen die jij ongetwijfeld ook stiekem doet tijdens het vrijen

Tijdens een vrijpartij moet alles vanzelf gaan. Jullie lichamen versmelten en jullie hebben enkel nog oog voor niets anders dan elkaar… of toch niet. Geef toe, kapoenen, deze zeven niet zo sexy dingen doen jullie ongetwijfeld geregeld tijdens het vrijen.

1. De vochtigheidsgraad daar beneden een handje helpen

Loopt de vrijpartij niet helemaal gesmeerd? Dan kan een beetje speeksel wonderen doen. Niets om je over te schamen of om stiekem over te doen, maar het is helaas niet supersexy.

2. Op de klok kijken

Je geniet ten volle van je vriend of scharrel, maar kan het soms toch niet laten om eens een blik op de klok te werpen. Laat ons stellen dat dat gewoon de planner in jou is die even naar boven komt. Geen enkel probleem.

3. Checken of je lichaam er nog wel oké uitziet

Beginnen je borsten geen eigen leven te leiden als je zo op je rug ligt? Je checkt het stiekem even tijdens de daad, ook al is het eens zo sexy als je de zelfzekerheid zelve blijft. Je blijft een vrouw en dat wil zeggen dat je soms weleens onzeker bent over je lichaam.

4. Hopen dat er geen luchtverplaatsing plaatsvindt

We gaan even de gênante toer op. Soms kan je het gevoel hebben dat er zich wat – euh – lucht in je vagina bevindt, waardoor er een gigantisch rampscenario in je hoofd begint af te spelen. Hopen dat die lucht nog even blijft zitten en geen uitweg zoekt, dus.

5. Je haar in een staart of dot doen

Niets zo lastig als je haar dat in je gezicht hangt tijdens het heetst van de strijd. Als je dan ook nog eens tijdens het wisselen van standje onbedoeld bij de haren gesleurd wordt, is de pret helemaal over. Je haar vastmaken is dus een niet onbelangrijke pauze tussen de lakens!

6. Opeens een compleet onsexy gedachte hebben

Hoe zou het eigenlijk zijn met je neefje? Wat ga je morgenvroeg eten? Zou je partner voelen dat je teennagels nodig geknipt moeten worden? Soms kan je opeens een gigantisch onsexy gedachte hebben tijdens het vrijen. Niets mis mee! Je bent ook maar een mens.

7. Even aan jezelf snuffelen

Soms ruik je een zweetgeur en wil je gewoon even checken of die afkomstig is van je eigen oksels. Even snuffelen, dus. En als je merkt dat die geur van jou komt, hoop je uiteraard vurig dat je bedpartner dat niet merkt.

Lees ook:

Bron: Flair BE