Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 voordelen aan daten met je collega

7 voordelen aan daten met je collega

7 voordelen aan daten met je collega

Ah, office romance… Wie heeft er niet een fling gehad met een collega? Of met haar baas? Hoewel de situatie behoorlijk awkward kan zijn (die eerste ontmoeting bij de koffiemachine na jullie nachtelijke rendez-vous is altijd even slikken), zijn er ook voordelen. Wij zetten ze voor jou op een rijtje:

Overwerken was nog nooit zo leuk

Waar normaal gesproken elke minuut die je extra op kantoor moet blijven er één te veel is, wordt het met je collega/lover een heel ander verhaal. Stiekem zoeken jullie elkaars blik tijdens die oersaaie vergadering, of doe jij een dutje op zijn schouder.

offrmeeting

Cheer-up buddy

Als je een slechte dag hebt, kan je partner eventjes langslopen om je op te vrolijken. Zo veel beter dan een smsje!

Lekker roddelen

“Annemarie was vandaag superkwaad, omdat ze vorige week die dossiers te laat had ingeleverd en Bert heeft dat blijkbaar verteld aan die manager op de vierde verdieping, die vorige maand Kiki op staande voet ontslagen heeft.” Wat is er fijner dan dit soort dingen te bespreken met je liefje?

officeromance1

Hulp

Jij hebt een monsterklus tot het laatst uitgesteld en zit een week voor de deadline enorm in de stress. Als je niet met je vriend samenwerkt, kan hij je op zo’n moment alleen maar ondersteunen door je een schouderklopje te geven, koffie te brengen en zeggen dat hij “zeker weet dat je het gaat redden” (- en ook: verdraagzaam zijn als je woedend uitroept dat je daar niet zo zeker van bent EN ER OOK NIKS AAN HEBT, JA!). Je partnercollega kan écht helpen en dat is fijn.

Jaloezie

Je bent niet jaloers als je vriend na het werk nog even “een drankje gaat doen met wat collega’s”. Je weet namelijk dat Piet van Financiën allang niet meer het feestbeest is dat hij vroeger was.

michaelholly

Seks

Je dacht al, waar blijft het? Een van de grootste voordelen van daten met een collega is natuurlijk de stiekeme seks. Tijdens de lunchpauze, in de auto, ‘s avonds laat op je bureau.. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Power couple

Het voelt supergoed om een professioneel power couple te zijn en een belangrijk project te nailen en daarna samen euforisch iets gaan drinken om het te vieren.

highfive

 

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan USA