Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 tips voor spontane sex

7 tips voor spontane sex

Uit onderzoek van het blad Kek Mama blijkt dat één op de drie jonge moeders zo’n druk leventje leidt dat ze zelfs vrijpartijen moet inplannen. Daar gaat de romantiek en passie! Herkenbaar? Lees dan snel deze 7 tips voor spontane(ere) sex!

In totaal vrijen ze bijna zes keer per maand. Over het algemeen zijn Nederlandse moeders wel tevreden: zij geven hun sexleven gemiddeld een 7,3. Echter vindt 10 procent de sex te kort is, er is te weinig of geen voorspel, de passie is ver te zoeken, altijd hetzelfde of saai. Kortom: er moet iets veranderen!

Bekijk deze 7 tips hieronder:

 

Schrap het schema

Na een tijd van geplande sex, zul je je gauw gaan vervelen. Net als een film die je al drie keer hebt gezien, weet je precies wanneer er wat gaat gebeuren. Dus stap één is: stop met plannen om de sleur te doorbreken. Spontane sex is betere sex. Je hebt vast andere gaten in je schema. Boodschappen kan je ook later doen.

 

Stuur de kids het huis uit

Mama en papa moeten af en toe gewoon quality-time hebben. Dat begrijpen je kinderen ook wel. Laat ze een nachtje bij oma, tante of een schoolvriendje logeren. Nu hoeven jullie je ook geen zorgen te maken dat tijdens het vrijen een van de kids opeens de slaapkamer inloopt…

 

Magie van lingerie

Onderschat de (aantrekkings)kracht van een sexy lingeriesetje niet! Veel mannen hebben er een zwak voor. Trek het setje ‘s ochtends onder je werkkleding aan zonder dat je partner het ziet, en stuur hem een sneaky foto tijdens je werk. Hij kan niet wachten om je in het echt te bewonderen!

 

Speel hard-to-get

De volgende keer als hij wel ‘zin’ heeft, weiger dan. Zeker maar dat hij de volgende keer meer zin heeft en noodgedwongen uit de sleur stapt. Een slimme vrouw laat een man naar haar smachten.

 

Ochtendsex

Als jij en je partner een druk werkschema hebben, is ochtendsex de uitkomst! De truc is om je partner te verrassen, anders is het spontane ervan vervlogen. Zet de wekker een halfuurtje (of een uurtje, waarom ook niet?) eerder. Er gaat niks boven een beetje rekken en strekken in de ochtend.

 

In de badkamer

De badkamer wordt niet alleen gezien als een opwindende sexplek. Het is ook de kamer waar jullie even terug kunnen trekken. Neem een ontspannend bad of een hete douche bij kaarslicht en dan komt het een van het ander vanzelf.

 

Doe nieuwe dingen

Als je iets nieuws introduceert in de slaapkamer, maken de hersens het feel-good-hormoon dopamine aan. ‘Nieuwe dingen’ kunnen van alles zijn: een nieuwe plek, experimenteren met speeltjes en standjes… noem het maar op!

 

Bron: Kek Mama/Nu.nl