Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 struggles die vrouwen met een hoge sexdrive begrijpen

7 struggles die vrouwen met een hoge sexdrive begrijpen

7 struggles die vrouwen met een hoge sexdrive begrijpen

Ga even zitten, want voor sommige mensen kan het volgende shockerend zijn. Vrouwen met een hoog libido bestaan! En deze zeven struggles begrijpen zij maar al te goed.

Tekst LotteLust | Beeld iStock

Een nieuwe liefde vindt het eerst top…

Maar na de honeymoonperiode vinden ze het maar moeilijk om je bij te houden. Bij sommige mannen krenkt het hun ego als jij twee keer zo vaak van bil wil. Een vriend vinden die op de zelfde golflengte zich qua sexdrive is flink lastig. Als jullie libido heel ver uit elkaar ligt, kan het zelfs de reden zijn om een relatie uit te maken.

Probeer maar eens meerdere scharrels te verzamelen

Soms slaat in een single periode je libido opeens op hol en tja, als je moet, dan moet je. Je hebt eigenlijk het liefst een soort harem van scharrels. Want als die ene scharrel niet kan, dan heb je altijd nog een ander bij wie je je ei kwijt kunt.

In een relatie ben je meestal degene die het sexinitiatief neemt

Dit vinden mannen juist heel fijn! Hè hè, een vrouw die de touwtjes in handen neemt. Let op dat je hem af en toe ook de kans geeft om eens lekker een vent te zijn en jou te verleiden. Dan voelt ie zich op en tot man. Bovendien voorkom je dat hij een beetje ‘lui’ wordt en er altijd vanuit gaat dat jij wel begint.

Je voelt regelmatig de kritiek van je omgeving

“Heb je het nu alweeeer met iemand anders gedaan?!” is een vraag die je talloze keren hoort van je vriendinnen. Vaak als je opent en eerlijk bent over jouw sexleven merk je de kritiek van anderen. 

Afwijzing is geen nieuws voor jou

Er wordt weleens gezegd dat ‘als vrouwen zouden willen, ze altijd en met wie kan ook sex kunnen hebben’, omdat we er in tegenstelling tot mannen minder moeite voor zouden hoeven doen. Nou, we willen iedereen uit die bubble halen. Niet elke man wil altijd maar sex.

Je leunt niet graag op anderen

Een hoog libido zegt ook wat over hoe je in het leven staat. Als jij iets wil, dan zorg je er helemaal zelf voor. Je bent de Samantha Jones van de vriendinnengroep. Sterk en onafhankelijk.

Werkelijk álles is geil

Het kleinste detail kan jou al opwinden. Je vriend die zich uitrekt, een sexy reclame op televisie, wanneer iemand een hand op je billen legt, een lange knuffel. Soms is dit zo heftig, dat je je er zelfs aan gaat ergeren.

Lees ook: 

Vaker sex met je lover? Deze simpele truc doet wonderen

 

Zal Bridget Maasland ook een hoge sexdrive hebben, of mist ze af en toe gewoon een man in haar leven?