Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 situaties waarin je als koppel terecht komt tijdens jullie eerste vakantie

7 situaties waarin je als koppel terecht komt tijdens jullie eerste vakantie

7 situaties waarin je als koppel terecht komt tijdens jullie eerste vakantie

Voor de eerste keer samen op vakantie gaan, is een spannende stap in jullie relatie. Maar het kan ook enorm stresserend zijn en zorgen voor onnodige twijfels. Omdat het altijd beter is om voorbereid te zijn, lees je hieronder enkele situaties waarin je zeker terecht zal komen.

Je realiseert je dat het hotel dat hij gekozen heeft niet bepaald luxueus is, of zelfs maar proper

Je bent er in geslaagd om je kalmte te bewaren, tot je de kamer binnenwandelt. Het dekbed ziet er uit alsof het sinds de jaren ’80 niet meer gewassen is en er is maar 1 handdoek aanwezig die jullie dus duidelijk zullen moeten delen.

Je hebt hem net afgesnauwd omdat je je ochtendkoffie nog niet gehad hebt

Voor hem mag caffeïne dan misschien geen prioriteit zijn in de ochtend, jij zou een moord plegen voor een bakje koffie in de ochtend. Als hij spontaan aanbiedt om voor jou naar de dichtsbijzijnde shop te lopen, dan is hij een blijvertje!

Jullie zijn zooo verdwaald

Je zult elkaar pas echt leren kennen, wanneer je je in the middle of nowhere bevindt zonder Google Maps of enige vorm van navigatie. Staat zijn trots hem niet in de weg om een voorbijganger voor hulp te vragen, of zullen jullie voor altijd verdwaald blijven? Waarschijnlijk het laatste!

Jij bent netjes, hij maakt er boeltje van

Er zijn mensen die hun koffer onmiddellijk uitpakken en hun kleren in de voorziene kasten opbergen, en er zijn mensen die hun ontplofte koffer in het midden van de kamer plaatsen. Dit is alvast een voorproefje van hoe het er aan toe zal gaan als jullie samenwonen.

Jullie zullen elkaar naar het toilet horen gaan

De tijd waarin jullie elkaar voorhielden dat geen van beiden ooit een grote boodschap achterlaat op het toilet, is voorbij. Je kan natuurlijk altijd even stiekem naar de receptie verdwijnen met een ‘vraag’, maar het is zo veel gemakkelijk om gewoon te accepteren dat jullie allebei gezonde mensen zijn. Zo kan je ook onmiddellijk ontdekken of hij een in-en-uit of een ik-zit-uren-op-het-toilet-met-een-magazine persoon is.

Je vraagt je af of dit een vakantie is of de Olympische Spelen

Aah, het ultieme dilemma! Hij wil gaan bergbeklimmen en jij wil met een drankje aan het zwembad liggen. Jij besluit om toe te geven, met als resultaat dat jullie een uur later in het midden van een berg hangen en niet meer tegen elkaar spreken.

Het enige voordeel aan deze ervaring is dat jullie snel nog eens op vakantie moeten om het nog een keertje te proberen.

Lees ook: 

Bron: Women’s Health Magazine