Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 seksuele fantasieën van mannen

7 seksuele fantasieën van mannen

7 seksuele fantasieën van mannen

Vrijwel iedereen heeft seksuele fantasieën, mannen én vrouwen. Soms kunnen we ze in het echt beleven, maar voor velen blijft het toch gewoon bij fantaseren. Deze zeven fantasieën dwalen rond in de hoofden van mannen…(en misschien ook wel in die van jou en je vriendinnen).

1. Dominant zijn

Een man wil een vrouw graag domineren in bed. Hij wil dat ze zich helemaal overgeeft aan hem, zodat hij haar volledig kan controleren. Het kan ook een beetje kinky worden, met handboeien bijvoorbeeld.

2. Triootje

Er zijn weinig mannen die hier niét over fantaseren.

3. Seks op openbare plaatsen

Altijd in bed vrijen wordt saai, en dus willen mannen graag spannender oorden opzoeken. De tuin, het park, het vliegtuig of het strand, het maakt niet uit! De kans dat je kunt worden betrapt, maakt het voor hen nóg leuker.

4. Anale seks

Veel mannen dromen van anale seks. Is het de dominantie? Het sexy zicht op de billen van hun vrouw? Jammer voor hen hebben niet veel vrouwen dezelfde fantasie.

5. Seks met een oudere vrouw

Vrijen met een oudere, rijpere vrouw duikt geregeld op in de fantasieën van veel mannen. De reden? Het ongewone, en het feit dat oudere vrouwen meer ervaring hebben…

Lees ook:
Dit is de populairste plek in huis om seks te hebben

6. Seks met een vreemde

De ultieme kick is om een vreemde vrouw te kunnen versieren en haar mee te nemen naar huis voor een potje seks. Denk: Joey van de serie Friends. Mannen zijn nou eenmaal macho’s.

7. Rollenspel

Dokter-patiënt, leraar-studente, brandweerman-hulpeloze vrouw,… Eender welk rollenspel is goed, als je maar een sexy pakje draagt!

Zie jij een van deze fantasieën zitten?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages