Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 sekstips die elke vrouw moet uitproberen

7 sekstips die elke vrouw moet uitproberen

7 sekstips die elke vrouw moet uitproberen

Wil je gewoon eens wat nieuws uitproberen of heeft je seksleven een boost nodig? Deze tips zijn het proberen waard.

1. Wees eens egoïstisch

Maak je eens niet zo druk over wat hij zou willen of wat hij van je lichaam denkt, maar focus eens helemaal op je eigen plezier. Zeg wat je wil en ontdek samen wat jij fijn vindt. Niet alleen goed voor jou, maar ook voor jullie relatie.

Copyright: Giphy.com

2. Gebruik glijmiddel

Glijmiddel kan een heel leuke extra stimulatie zijn. Haal het eens tevoorschijn als je hem een handjob geeft en hij zal niet weten wat hem overkomt. En soms kunnen stress, dehydratie, een zwangerschap of borstvoeding ervoor zorgen dat je daar beneden iets droger bent en dan kan seks pijnlijk zijn. Glijmiddel is dan dé oplossing.

Copyright: Giphy.com

3. Trek iets aan waar je je sexy in voelt

Een sexy setje kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen. Kies iets waarvan je denkt dat hij het mooi zal vinden, maar kies vooral iets waar jij je goed in voelt. Ook zoiets als hoge stiletto hakken of rode lippenstift kunnen een heel positief effect hebben op zijn libido.

Copyright: Giphy.com

4. Ga op zoek naar je PS-spot

De G-spot ken je waarschijnlijk wel, maar wist je dat er ook een PS-spot bestaat? Deze perineal sponge-spot is het plekje onder je perineum (het stukje huid dat je vagina met je anus verbindt). De PS-spot bevindt zich tegenover je G-spot en je kan hem bereiken via de achterwand van je vagina. Voor sommige vrouwen is stimulatie van dit plekje heel fijn, voor anderen niet zo. Tijd dus om uit te vinden wat de PS-spot voor jou doet.

Copyright: Giphy.com

5. Kijk samen een sexy filmpje

Net zoals je een seksspeeltje niet per se solo hoeft te gebruiken, kan je ook samen naar een opwindende film kijken. Neem de tijd om iets te vinden dat jullie allebei opwindend vinden. Je zal versteld staan hoe leuk dit kan zijn.

Copyright: Giphy.com

6. Stel de seks uit

Bouw de spanning op en stel de seks zo lang mogelijk uit. Plaag elkaar een beetje. Je zult zien dat jullie van dit “spel” heel opgewonden zullen worden. Spanning gegarandeerd.

Copyright: Giphy.com

7. Focus niet te veel op het einddoel

Als je moeilijk een orgasme krijgt kan dit voor stress zorgen. Soms moet je gewoon accepteren dat een orgasme niet elke keer hoeft. Geniet van het moment en wie weet volgt het orgasme dan wel vanzelf.

Copyright: Giphy.com

Bron: Flair.be
Tekst: Nike van den Buys

Lees ook:

In 4 stappen naar de perfecte blowjob

Tips om niet betrapt te worden

Dit denkt hij wanneer jij (bijna) naakt bent