Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 redenen waarom jij de dating-app Happn eens moet proberen!

7 redenen waarom jij de dating-app Happn eens moet proberen!

7 redenen waarom jij de dating-app Happn eens moet proberen!

Van Tinder heb je vast al gehoord, maar ken je Happn ook al? Deze dating-app bestaat al weer een tijdje en is eigenlijk een heel leuk! 

Zo werkt daten via Happn:

screen-shot-2016-10-12-at-10-39-42

Copyright: happn.

De slogan van Happn is: ‘Find the people you’ve crossed paths with‘ en dat is precies wat ze doen. Je maakt een profiel aan op Happn en vervolgens krijg je op je tijdlijn foto’s te zien van mensen die je net in het echte leven voorbij liep en die ook een Happn profiel hebben. Op die manier is het dus eindelijk mogelijk om in contact te komen met die ene leuke man die je altijd ziet op weg naar de trein. Make it happen!

Bij elke foto staat hoe vaak je die persoon al bent tegengekomen. Wil je deze persoon niet meer zien op je tijdlijn? Dan klik je op het kruisje. Heb je wel interesse? Dan kun je zijn of haar profiel bekijken en op het hartje klikken. Die persoon krijgt daar geen melding van tenzij hij of zij jou ook leuk gevonden heeft! Dan is er een match en kunnen jullie chatten! En geen zorgen: de locatie van jou en andere gebruikers blijft altijd privé. Vind je iemand echt heel leuk? Dan kun je hem charmen. Je liked zijn profiel dan en daar krijgt hij een melding van. En dan maar wachten of hij jou ook leuk vindt!

De voordelen:

Je ontmoet mensen uit jouw omgeving. En hoe vaker je op dezelfde plek was, hoe groter de kans is op gemeenschappelijke interesses!

Heb je spijt dat je op het kruisje geklikt hebt? Je kunt mensen weer terughalen!

Happn is, net als Tinder, gekoppeld aan Facebook dus je kunt ook direct zien of je gemeenschappelijke vrienden hebt of gedeelde interesses!

Je kunt Happn synchroniseren met Spotify en zo je favoriete nummers aan je profiel toevoegen of nummers sturen naar mensen waarmee je aan het chatten bent. Dat brengt flirten naar een heel nieuw niveau!

Je kunt, net als bij Tinder, Happn ook synchroniseren met Instagram. Yay! Hierdoor kun je echt een idee krijgen van iemand zijn persoonlijke leven en krijg je foto’s te zien die hij misschien niet op zijn profiel zou zetten.

Happn vraagt standaard om meer informatie dan Tinder tijdens het aanmaken van een profiel. Zo wordt er ook naar werk en opleiding gevraagd. Voordat je iemand liked heb je dus al een wat beter beeld van hem.

Het is makkelijk om met Happn een date te plannen: je weet immers al dat je in dezelfde omgeving verkeert. Je kunt dus gewoon vragen of hij zin heeft om dat nieuwe cafeetje in die ene straat waar jullie allebei veel komen eens uit te proberen.

Lees ook:

Tinder tips: zo schuift hij naar rechts

Wat doe je aan op de eerste date? 5 regels!

Video: Wil je met iemand op date? Deze 5 dingen moet je NIET in je berichtje zetten!