Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 manieren om de leiding te krijgen in de slaapkamer

7 manieren om de leiding te krijgen in de slaapkamer

7 manieren om de leiding te krijgen in de slaapkamer


Mannen zijn van nature dominante wezens, zo ook tijdens sex. Toch wil je als moderne dame ook weleens de touwtjes in handen hebben. Kortom: hoe krijg je in de slaapkamer ‘de broek aan’ zodra die uitgaat? Vrouwonline geeft acht manieren waarmee jij gegarandeerd de leiding krijgt!

Op je vrouwelijke seksualiteit mag je best trots zijn, maar het is soms lastig om aan mannen (direct als ze zijn) te geven wat je wilt. Door de leiding te geven, kun jij precies krijgen wat jij wilt tijdens het vrijen. Bovendien vinden mannen het ongelofelijk sexy als een vrouw de controle neemt tijdens sex. Win-winsituatie!

 

1. Eis het

Wacht niet op je partner om sex te initiëren. Laat hem merken dat jij zin hebt. Wedden dat hij het dan ook wilt?!

2. Vertel hem wat je wilt

Het doel van de leiding hebben is om te krijgen wat je wilt. En sleutel tot het krijgen wat je wilt in de slaapkamer is om het gewoon heel duidelijk te zeggen. Mannen hebben directheid nodig. Daarnaast is het een turn-on voor hem om zijn vrouw/vriendin zo zelfverzekerd te zien. Vertel hem ook je seksuele verlangens, dingen die hij nog nooit bij je heeft gedaan.

3. Ga bovenop

Sla de missionaris en de doggie-style over. Dat zijn namelijk typisch standjes waarbij de man de meeste macht heeft (hij maakt immers de bewegingen). Ga daarom bovenop in bijvoorbeeld de cow-girl positie. Daarnaast is het ook het favoriete standje van mannen.

4. Verras hem

Een goede lover gééft. Dus verwen hem eerst, voordat je aan je eigen genot denkt. Of ga nog een stapje verder en maak hem midden in de nacht wakker voor een sexy surprise.

5. Dirty talk

Vrouwen zijn meestal een beetje verlegen en/of ongemakkelijk wat betreft dirty talk. Jammer, want het is een geweldige manier om hem op te winden. Te verlegen om dit face-to-face uit te proberen? Stuur hem dan een spannende chat of e-mail.

6. Blinddoek hem

Duw hem op bed en blinddoek hem en bind ook zijn handen als je dat wilt. Hij kan geen kant op dus you’ve got the power!

7. Verander van standje wanneer jij dat wilt

Zin in een ander sexstandje? Wacht niet af, maar neem het initiatief. Jij weet wat je het lekkerste vindt en wacht niet uit beleefdheid af tot hij klaar is met deze positie.

Bron: YourTango